'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Συμπλοκή με άρωμα τρομοκρατίας

Ποιόν παρακολουθούσαν οι αρχές και τον συνέλαβαν με όπλα. Η σχέση του με ύποπτο για συμμετοχή στη "Σέχτα Επαναστατών" και το θερμό επεισόδιο των Εξαρχείων.

Ο άγριος ξυλοδαρμός, τον Ιούνιο του 2009, 30χρονου υπόπτου για συμμετοχή στη "Σέχτα Επαναστατών" από άτομο επίσης ύποπτο για τρομοκρατική δράση αποτελεί ένας από τους βασικούς σταθμούς των ερευνών της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της "Σέχτας Επαναστατών".

Η συμπλοκή μεταξύ των δύο είχε σημειωθεί λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία από την οργάνωση του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα και είχε ερμηνευθεί ως εμφύλιος στις τάξεις της οργάνωσης.

Καθώς μάλιστα ακολούθησε μακρά περίοδο "σιωπής" μέχρι την πρόσφατη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, είχε θεωρηθεί πιθανό ο "καβγάς των Εξαρχείων" να είχε συντελέσει στην αναστολή της δράσης της οργάνωσης.

Σημαντική για τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής είχε θεωρηθεί η σύλληψη 42χρονου στη Ραφήνα έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη στη λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Ο συγκεκριμένος τελούσε υπό παρακολούθηση καθώς θεωρούνταν ως ο τροφοδότης με όπλα της Σέχτας.Στην κατοχή του τη στιγμή της σύλληψης είχαν βρεθεί ανατολικής προέλευσης πιστόλια, ασύρματοι και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Οι προσδοκίες ωστόσο της Αντιτρομοκρατικής φέρονται να διαψεύστηκαν.

Στο επίκεντρο της έρευνας για την εξάρθρωση της Σέχτας Επαναστατών φέρεται να βρέθηκε και μια απόπειρα ληστείας στου Ρέντη, από ομάδα ποινικών και αντιεξουσιαστών.

Μεταξύ όσων σχεδίαζαν την ληστεία, που σημειωτέον ουδέποτε πραγματοποιήθηκε υπήρχε άτομο ύποπτο για συμμετοχή στη "Σέχτα".

Τέλος, ένα από τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν από τον Φεβρουάριο του 2009 οπότε και εμφανίστηκε η οργάνωση μέχρι πρότινος στις λίστες υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ, φέρεται να σχετίζεται τόσο με τον¨"καβγά των Εξαρχείων" όσο και με εμπρηστική επίθεση στην περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει ομάδα με την επωνυμία "Κομάντο Χρήστος Τσουτσουβής".

Κάποια από τα παραπάνω ευρήματα - στοιχεία εξακολουθούν να αποτελούν οδηγό των σημερινών ερευνών. Κάποια άλλα όμως διαπιστώθηκε ότι οδήγησαν σε αδιέξοδο και εγκαταλείφθηκαν.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου