'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Υλικό παιδικής πορνογραφίας σε κοµπιούτερ του Πενταγώνου!

Δεκάδες στελέχη του Πενταγώνου µε πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες αγοράζουν και «κατεβάζουν» εικόνες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, χρησιµοποιώντας µάλιστα τα κοµπιούτερ της υπηρεσίας τους.

Σε αυτό το...
συµπέρασµα κατέληξε έρευνα των αµερικανικών αρχών σε διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου Αµυνας, την οποία αποκάλυψε χθες η εφηµερίδα «Βoston Globe». Παρότι, όπως λένε οι ερευνητές, οι υποθέσεις αυτές αποτελούν µόνο ένα µικρό ποσοστό των χιλιάδων εργαζοµένων στο Πεντάγωνο, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οι εµπλεκόµενοι έχουν πρόσβαση σε κυβερνητικά µυστικά και σε θέµατα υψίστης εθνικής ασφάλειας, γεγονός «που τους κάνει επιρρεπείς σε εκβιασµούς, δωροδοκίες και απειλές, ιδιαίτερα καθώς αυτά τα πρόσωπα έχουν πρόσβαση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις».

«Επιχείρηση Flicker»
Από τις υποθέσεις εµπλοκής σε παιδική πορνογραφία µέσα από τους υπολογιστές του Πενταγώνου, κάποιες έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, σε µερικές έχουν εκδιωχθεί οι υπεύθυνοι, ενώ άλλες παραµένουν ανοιχτές χωρίς να έχει προχωρήσει η δίωξη των εµπλεκοµένων. Το 2006 οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού εγκλήµατος των ΗΠΑ είχαν προχωρήσει στην «Επιχείρηση Flicker» κατά την οποία είχαν εντοπισθεί 5.000

άνθρωποι που είχαν πληρώσει µέσω Ιντερνετ για πρόσβαση σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας στο εξωτερικό. Μόλις τώρα αποκαλύπτεται όµως ότι πολλοί εξ αυτών ήταν στελέχη του αµερικανικού υπουργείου Αµυνας που χρησιµοποιούσαν για τις συναλλαγές τους τα γραφεία και τους υπολογιστές του Πενταγώνου.


http://www.ierosagon.org
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου