'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Έρχονται 5 δισ. ευρώ απ΄την Ασία για επένδυση στα Καμένα Βούρλα!

Έτοιμη να προχωρήσει σε επένδυση τουλάχιστον 5 δισεκατομμυρίων ευρώ στα Καμμένα Βούρλα εμφανίζεται μεγάλη επενδυτική εταιρεία από την Ασία. Η περιοχή που βρίσκεται το κάμπινγκ του Ε.Ο.Τ. αλλά και χιλιάδες άλλα στρέμματα θα μετατραπούν σε… Μόντε Κάρλο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, στα σχέδια των επενδυτών συμπεριλαμβάνονται μαρίνα μεγάλης χωρητικότητας σκαφών, καζίνο, ξενοδοχειακά συγκροτήματα με ιαματικά και τεράστιες πισίνες, κατασκευή αεροδρομίου για πτήσεις τσάρτερ, ακόμη και… Disneyland.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον 6 φορές την περιοχή τα τελευταία 2 χρόνια, πάντα με απόλυτη μυστικότητα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τα master plans έχουν βασιστεί στις αναπτυξιακές μελέτες που είχε κάνει το Πολυτεχνείο την περίοδο 2007-2008 για το Δήμο Καμμένων Βούρλων. Ο μόνος που γνωρίζει λεπτομέρειες είναι ο δήμαρχος Μάκης Αντωνίου.
Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τη μεγάλη επένδυση και αυτό θα γίνει με συνέντευξη τύπου στην Αθήνα μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και παρουσίαση της επένδυσης στα Καμμένα Βούρλα. Οι ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από το αν θα το ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στη Δ.Ε.Θ.
Οι γνωρίζοντες λεπτομέρειες υποστηρίζουν ότι η επένδυση αυτή θα αλλάξει το status της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας έτσι δυναμική ανάπτυξης σε όλο το νομό.

ΠΗΓΗ:   http://www.slap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου