'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Επεισοδιακή παράδοση του βιαστή της Κέρκυρας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ο βιαστής της Κέρκυρας ο οποίος -σύμφωνα με τις καταγγελίες- λήστεψε και βίασε τέσσερις γυναίκες.


Ο 38χρονος άνδρας από τη Λευκίμμη παραδόθηκε στις αρχές με επεισοδιακό τρόπο. Ο ίδιοςεπικοινώνησε την Τετάρτη το μεσημέρι με δημοσιογράφο τοπικού καναλιού ζητώντας να συναντηθούν για να είναι μαζί κατά την ώρα της παράδοσης του.


Ο 38χρονος υπέδειξε ένα σημείο στο δημοσιογράφο αλλά δεν εμφανίστηκε. Λίγες ώρες αργότερα (το απόγευμα της ίδιας ημέρας), ο 38χρονος επικοινώνησε και πάλι με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και ζήτησε να παραδοθεί αλλά εκτός από αυτόν να είναι παρόντες και ένας ακόμη δημοσιογράφος καθώς και ένας αστυνομικός ο οποίος σε παλαιότερη σύλληψη του είχε φερθεί καλά.


Η μητέρα του 38χρονου οδήγησε τους τρεις άνδρες σε περιοχή στα νότια του νησιού όπου ο δράστης κρυβόταν και ο ίδιος ο 38χρονος με ακτίνες λέιζερ υπέδειξε το μέρος όπου κρυβόταν.


Μόλις τον πλησίασαν οι δύο δημοσιογράφοι και ο αστυνομικός, ο 38χρονος ανέφερε ότι θέλει να παραδοθεί αλλά θα επιθυμούσε πρώτα να κάνει ένα μπάνιο στο σπίτι καθώς αισθανόταν σαν αγρίμι μετά από έξι ημέρες στο ύπαιθρο.


Αμέσως μετά, ο 38χρονος Κερκυραίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κέρκυρας απ’ όπου σήμερα θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου