'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

Η τέταρτη συνεχόμενη ένοπλη ληστεία από τις αρχές του 2010 σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Βάρδας Ηλείας.

Οι άγνωστοι δράστες με την απειλή των όπλων και τρέμοντας … άρπαξαν από τα ταμεία 10.960 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού πριν προλάβουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές να αντιδράσουν.
Οι συνεχείς ληστείες και οι προτιμήσεις των κακοποιών στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας έχουν προβληματίσει σοβαρά τις διωκτικές Αρχές οι οποίες κάνουν έρευνες σε βάθος προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι η συγκεκριμένη Τράπεζα αποτελεί την προτίμηση των ληστών λόγω των πολλών εναλλακτικών τρόπων διαφυγής που παρουσιάζει η περιοχή .
Οι κάτοικοι της Βάρδας πάντως επιχειρώντας να δώσουν χιουμοριστικό τόνο στην περίεργη προτίμηση των ληστών αναφέρουν ότι ούτε στην άγρια Δύση δεν συνέβαινε ποτέ να ληστεύουν οι Ντάλτον επί τέσσερις φορές μέσα σε ένα χρόνο την ίδια Τράπεζα !
Όπως έγινε γνωστό το κλειστό κύκλωμα καμερών που διαθέτει η Τράπεζα δεν κατέγραψε τα χαρακτηριστικά των δραστών που εισήλθαν με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους αλλά μόνο σκιές , όπως και στις προηγούμενες ληστείες κι αυτό λόγο κακής ποιότητας του συστήματος εγγραφής…
Η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζα παρά τις προηγούμενες ληστείες και τις ενημερώσεις που είχε από τους αρμόδιους του συγκεκριμένου υποκαταστήματος δεν είχε λάβει τα σωστά μέτρα ασφαλείας με την τοποθέτηση ειδικής πόρτας εισόδου εξόδου με χρονοκαθυστέρηση κλπ.


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου