'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο Γκρουέφσκι και ο Παπανδρέου θα πιουν … καφέ το Σεπτέμβριο…

"Σιγή ιχθύος από το πρωθυπουργικό γραφείο. Δεν υπάρχει καμία αναφορά αν θα πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση. Ανεπίσημα οι δύο ηγέτες, Ελλάδας- πΓΔΜ,  βρίσκονται σε επαφή και αν θα έχουν μια συνάντηση, ίσως γίνει γνωστό στο τέλος της εβδομάδας.

Πάντως, όπως ανέφεραν, σήμερα,  τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης,  οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και των Σκοπίων θα συναντηθούν το Σεπτέμβριο, διευκρίνισαν, μάλιστα,  ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ημερομηνία και ο τόπος της συνάντησης.


Ένα πράγμα - γράφει η σκοπιανή εφημερίδα- είναι σίγουρο, ότι μια τέτοια συνάντηση θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια του μεγάλου ελληνικού σούπερ μάρκετ Vero. Στην έναρξη του σούπερ μάρκετ, θα παραβρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπανδρέου.

Από το ελληνικό πρωθυπουργικό γραφείο ανακοινώθηκε ότι τα Σκόπια δεν είναι στον κατάλογο των ταξιδιωτικών προορισμών του Παπανδρέου.


Οι ελληνικές εφημερίδες, ωστόσο, είναι αισιόδοξες, ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας σημαντικών εξελίξεων. Γράφουν μάλιστα ότι είναι δυνατή η επίλυση του ζητήματος του ονόματος πριν τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, το Νοέμβριο.


Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε από το γραφείο του σκοπιανού προέδρου Γκεόργκε ΙΒάνοφ, ότι θα συναντηθεί με τον διαπραγματευτή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.


Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου