'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ανασχηματισμός. Ανακατεύουν την τράπουλα σε στημένο παιχνίδι!

H Ελλάδα διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία της. Ο λαός έχει αντιληφθεί πλήρως τις μεγάλες θυσίες που καλείται να κάνει.
 
Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση φαίνεται πως τις αγνοεί. Τη στιγμή που τα νοικοκυριά προχωρούν σε ανάληψη των καταθέσεών τους και προχωρούν σε αιματηρές οικονομίες για να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους, η κυβέρνηση αναλώνεται σε σενάρια και δηλώσεις ανασχηματισμού.
Είναι όμως τα πρόσωπα αυτά που θα αλλάξουν την πολιτική; Προφανώς όχι, καθώς η «άρχουσα» τρόικα...
και το περίφημο μνημόνιο που έχει πάρει τη συγκατάθεση της κυβέρνησης είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις. Ποιον εξυπηρετεί λοιπόν, ένας ανασχηματισμός; Το ανακάτεμα της τράπουλας, όταν δεν αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού, δεν ωφελεί κανέναν. Αντίθετα, επιχειρείται ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, κάτι, βέβαια, που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, διότι οι πολίτες πλέον γνωρίζουν.
Η ανεργία καλπάζει στο ένα εκατομμύριο, οι μισθοί συρρικνώνονται, κεκτημένα χρόνων εξαφανίζονται, η αγορά στενάζει από την έλλειψη μετρητών και η περίφημη ανάπτυξη παραμένει ακόμα θεωρία, εγκλωβισμένη στο τέρας της γραφειοκρατίας. Οι τομείς που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση προς τα μπροστά, ο κατασκευαστικός και ο τουριστικός κλάδος, μαζί με το λιανικό εμπόριο, συρρικνώνονται αντί να ενισχύονται. Ως πότε; Η πολιτεία οφείλει να λάβει το μήνυμα, πριν να είναι πολύ αργά.

 
(apogevmatini.gr)



Από:  http://online-pressblog.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου