'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος κυβερνο-εγκληματίας!!!!!

Χειροπέδες πέρασαν στον BadB, έναν από τους μεγαλύτερους κυβερνο – εγκληματίες του κόσμου, οι γαλλικές αρχές, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με προορισμό τη Μόσχα.

Ο BadB, κατά κόσμον Vladislav Horohorin, 27 χρονών από την Ουκρανία, είναι σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ένας από τους τους πέντε “most wanted” διαδικτυακούς εγκληματίες, ο οποίος καταζητείτο εδώ και χρόνια για παραβίαση και διακίνηση πληροφοριών των πιστωτικών καρτών σε παγκόσμια κλίμακα.

“Τα δίχτυα του είχαν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό, που το δίκτυο του αποτελεί μια από τις πιο εξειδικευμένες διαδικτυακές εγκληματικές οργανώσεις του κόσμου”, δήλωσε ο Μάικλ Μέριτ που ηγήθηκε των ερευνών για τον εντοπισμό του.

“Συνεχώς το όνομα του συνδεόταν με τις μεγαλύτερες διαρροές πληροφοριών προσωπικών δεδομένων, που αναφέρονταν σε κάθε κρατική αρχή δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ανά τον κόσμο”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με έγγραφα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ο BadB φέρεται ως ο “εγκέφαλος” του site BadB.biz, όπου διοχετεύονται δωρεάν όλα τα προσωπικά δεδομένα ανθρώπων που τους έχουν κλαπεί οι πιστωτικές κάρτες.

Ο 27χρονος έχει καταδικαστεί ερήμην του το Νοέμβριο του 2009 για ηλεκτρονικές απάτες και κλοπές, ενώ τώρα θα εκδοθεί στις ΗΠΑ όπου τον περιμένουν 12 χρόνια φυλακής και χρηματικό πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ, σε περίπτωση καταδίκης. 

ΠΗΓΗ:    http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου