'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Μήπως το Φθινόπωρο μας επιφυλάσσει πολλές αρνητικές εκπλήξεις???

Ακούω συχνά πυκνά εσχάτως ότι το Φθινόπωρο κάτι αρνητικό θα συμβεί στην Ελλάδα και διεθνώς όπου θα επηρεάσει καίρια τα διεθνή και το ελληνικό χρηματιστήριο.

Δεν έχω προσωπική άποψη για το θέμα καθώς προφανώς αυτοί που τα υποστηρίζουν θα ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς ή απλά προβλέπουν καλύτερα από εμάς.


Θα σας απαριθμήσω τρεις εκτιμήσεις που έχουμε ακούσει και ο καθείς ας προσθέσει και την δική του.


Άποψη πρώτη – Πτώση

Στέλεχος τράπεζας υποστηρίζει ότι το Φθινόπωρο θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές δυνατότητες των οικονομιών ειδικά στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και οι αποκαλύψεις αυτές δεν θα αρέσουν στα χρηματιστήρια.

Η αποστροφή ρίσκου θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Άποψη δεύτερη – Ευρωπαϊκή πτώση

Η Ευρώπη αποτελεί αδύναμο κρίκο του παγκόσμιου συστήματος αλλά λόγω παρεμβάσεων της ΕΚΤ και άλλων μηχανισμών αυτό δεν έχει έρθει στην επιφάνεια δηλώνει άλλο στέλεχος που εκτιμά ότι από τις αρχές του 2011 θα ξεκινήσει να ξεδιπλώνεται το κουβάρι των προβλημάτων

Άποψη Τρίτη – παγκόσμια πτώση

Στην άποψη αυτή οι θιασώτες υποστηρίζουν ότι οι αξίες και ο διεθνής πλούτος στηρίχθηκε σε νομισματικές παρεμβάσεις για να αυξηθεί και αυτό δεν θα μπορέσει να συνεχισθεί.

Όλοι τα βλέπουν μαύρα.

Θα δούμε μερικές φορές ή όταν τα βλέπουν όλοι μαύρα τα πράγματα εξελίσσονται σε κατάμαυρα ή συμβαίνει το αντίθετο η κατάσταση εξομαλύνεται.


www.bankingnews.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://nationalpride.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου