'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Επιχειρούν να εκτουρκίσουν την Θράκη μας........

Ερώτηση υπέβαλε προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Ραγκούση και Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, ο Βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην Ροδόπη επ' ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων του Αλάν Τεπέ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του θρακικού τύπου αλλά και με καταγγελίες Ελλήνων πολιτών της Ροδόπης, στα φετινά και καθιερωμένα εδώ και χρόνια πομακικά πανηγύρια του Ακρίτα (Αλάν Τεπέ) της Ροδόπης εσημειώθησαν προκλητικώτατες ενέργειες εις βάρος της Ελλάδος και του εκεί ελληνικού μουσουλμανικού στοιχείου εκ μέρους αυτοχρισμένων υπερασπιστών της δήθεν «τουρκικής» μειονότητος στην Θράκη και γνωστών φερεφώνων της Άγκυρας!
Στις ανωτέρω εορτές, πού σύμφωνα με τις πληροφορίες τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει στα χέρια των λεγομένων «τουρκοφρόνων» οι οποίοι επιχειρούν τον εκτουρκισμό της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητος και την γενοκτονία του πομακικού στοιχείου όπως οι ίδιοι οι Πομάκοι επανειλημμένως και εντόνως έχουν καταγγείλει προς την ελληνική πολιτεία και τα ΜΜΕ, παρευρέθησαν άτομα σεσημασμένα για την ανθελληνική τους δράση στην Θράκη. Συγκεκριμένα προσεκλήθησαν και παρευρέθησαν ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σαρνίτς, ο πρόεδρος της αυτοτιτλοφορουμένης ομοσπονδίας συλλόγων «Τούρκων Δυτικής Θράκης» στην Γερμανία, Χαλίζ Χαμπίμπογλου, ο νέος πρόεδρος του κόμματος του γνωστού Α. Σαδίκ (DEB), Μουσταφά Τσαβούλ, ο ψευτομουφτής, Ιμπράμ Σερήφ κ.λπ. Πλείστοι εκ των ανωτέρω, με προεξάρχοντα τον διπλωματικό εκπρόσωπο της Τουρκίας (πρόξενο Σαρνίτς), βραβεύθηκαν στις εκδηλώσεις και έκαναν εμπρηστικές δηλώσεις περί «τουρκικής μειονότητος» στην Ελλάδα και «Τούρκων» Δυτικής Θράκης, σε ένα κλίμα καθ' όλα τουρκόφιλο και ανθελληνικό (παντελής απουσία του πομακικού χαρακτήρα των εορτών, αποστολή Τούρκων καλλιτεχνών από το Υπουργείο Πολιτισμού της Τουρκίας, μη πρόσκληση ελληνικών καλλιτεχνικών συγκροτημάτων κ.λπ.).
Και επιπλέον σημειώνει ο βουλευτής Σερρών ότι τα ανωτέρω συνέβησαν υπό το βλέμμα και την ανοχή εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας (τού βουλευτή, Α. Χατζηοσμάν και του αντινομάρχη Ροδόπης, Κ. Κατσιμίγα) και ως εκ τούτου αναρωτιέται αν η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει το τι συμβαίνει στην Θράκη καθώς εκδηλώνεται μια ευθέως αμφισβήτηση της ελληνικότητάς της και εάν προτίθεται αυτή να αντιδράσει στις κλιμακούμενες προκλήσεις της Τουρκίας στην περιοχή.
Ας κάνει κανένας μεγαλόσχημος πολιτικός τον κόπο να εγκαταλείψει κάποιο από τα νησιά των Κυκλάδων και να κάνει τις διακοπές του στην Θράκη, ας μιλήσει με ντόπιους κατοίκους και θα μάθει όχι μόνο αυτά που σημειώνει ο Πολατίδης, αλλά και πολλά παραπάνω.


ΠΗΓΗ:     http://www.elkosmos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου