'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ιράν: Περίεργη συνέντευξη της "μοιχαλίδας" που περιμένει να πεθάνει......!??

Η ιρανική τηλεόραση μετέδωσε συνέντευξη της Σακίνε Μοχαμάντι Αστιάνι, της Ιρανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο δια λιθοβολισμού για μοιχεία και συνέργια στη δολοφονία του άντρα της.

Η γυναίκα εμφανίστηκε τυλιγμένη με ένα μαύρο τσαντόρ που άφηνε να φαίνεται μόνο το ένα μάτι της και η μύτη της, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την επιβεβαίωση της ταυτότητάς της.


Στη συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο πλαίσιο πολιτικής εκπομπής που "καταγγέλλει την προπαγάνδα των δυτικών μέσων", η Σακίνε Μοχαμάντι Αστιάνι κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον δικηγόρο της επειδή δημοσιοποίησε την υπόθεσή της, λέγοντας ότι έφερε ντροπή στην οικογένειά της.


Ο δικηγόρος της, ο οποίος έδωσε δημοσιότητα στην υπόθεση προσπαθώντας να γλιτώσει την Ιρανή από το λιθοβολισμό, έχει διαφύγει στη Νορβηγία, ενώ οι αρχές συνέλαβαν τη σύζυγό του, σε μία προσπάθεια να τον αναγκάσουν να επιστρέψει στο Ιράν.


Η 42χρονη Αστιάνι, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορείται ότι είχε σχέσεις με ξάδερφο του άντρα της, ο οποίος δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει συλληφθεί, και ότι τον βοήθησε να δολοφονήσει τον σύζυγό της.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα ο πρόεδρος του Δικαστηρίου της επαρχίας όπου δικάστηκε, η Αστιάνι χορήγησε αναισθητικό στον άντρα της και στη συνέχεια ο ξάδερφος του τον δολοφόνησε διοχετεύοντας ηλεκτρικό ρεύμα στον αυχένα του.


Το Ιράν, που είναι η δεύτερη μετά την Κίνα χώρα στον κόσμο σε αριθμό εκτελέσεων, θανάτωσε το 2008 τουλάχιστον 346 ανθρώπους.


ΠΗΓΗ:    http://www.nooz.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου