'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Μετα την γρίππη των χοίρων, το κουνούπι του Νείλου!!

Πάντα κάτι θα υπάρχει να μας ρουφάει το αίμα και τις οικονομίες μας.
 
Και πάντα κάποιοι θα εκμεταλλεύονται το πανικό για να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ειδικά τώρα με τα κρούσματα εγκεφαλίτιδας από το Αιγυπτιακό κουνούπι, οι διαφημίσεις με τα μαγικά προϊόντα που με ηλεκτρονικούς υπερήχους διώχνουν από κουνούπια- ποντίκια μέχρι τις κακές πεθερές , κοντεύουν να ξεπεράσουν την απάτη Konomiser( που μειώνει το λογαριασμό του ηλεκτρικού 45%).
Προσέξτε λοιπόν δυο πραγματάκια πριν πετάξετε τις κουνουπιέρες και τι σίτες από τα παράθυρα,γιατί πιστέψατε ότι το....

ηλεκτρονικό εντομοαπωθητικό σας προστατεύει.100%
Άμα γεμίσετε τσιμπήματα ,εχετε δικαίωμα επιστροφής σε 15 μέρες. Το κόλπο είναι ότι στις οδηγίες γράφει ότι το μαγικό μαραφέτι χρειάζεται 15 μέρες για να αρχίσει να... αποδίδει.
Τώρα βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει .Πως είναι δυνατόν να υποχρεώσετε οι ίδιες μύγες κουνούπια και ποντίκια να κάτσουν στο χώρο σας με το ζόρι δυο βδομάδες, ώστε να αρχίσουν να ενοχλούνται από τους υπερήχους και να κάνουν check out.
Για το μόνο που εγγυημένα λειτουργεί κατά την γνώμη (και ειδικών) μου, είναι το φωτάκι νυκτός. Όσο για την προσφορά "αν παραγγείλετε στα επόμενα 20 λεπτά έχετε δώρο άλλο ένα", εδώ και πολλούς μήνες , διαφημίζουν το ίδιο παραμύθι. Μη μασάτε λοιπόν, βάλτε ξύδι για τα κουνούπια, και κρατείστε τις σίτες στα πορτοπαράθυρα, μέχρι να ...περάσουμε από την τεχνική μας κρησάρα την αποτελεσματικότητα η μη του μαγικού προϊόντος..


http://adena-gr.blogspot.com/
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:     http://news24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου