'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Παραβίασε όλο τον ποινικό κώδικα!!!!

Δεν υπάρχει άρθρο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που να μην κατάφερε να το... παραβιάσει ένας 24χρονος, ο οποίος έκανε άνω- κάτω το κέντρο της Χαλκίδας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Τελικά, συνελήφθη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στους δρόμους της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός, που είναι χρήστης ναρκωτικών, έκλεψε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα και....

εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, πριν προλάβει ο ιιδοκτήτης της να τον εμποδίσει... Με αυτήν πήγε στο κέντρο της Χαλκίδας, όπου όμως συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο προκάλεσε υλικές ζημίες, αλλά εγκατέλειψε αμέσως τον τόπο του ατυχήματος. Όμως, το ατύχημα δεν τον πτόησε και, αμέσως μετά, άρπαξε την τσάντα μιας 37χρονης γυναίκας και διέφυγε μέσα στα στενά!

Σε μικρή απόσταση τον εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά μόλις τους είδε εγκατέλειψε την κλεμμένη μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή πεζός... Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, αλλά ο πρώτος που τον έφτασε και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει δέχθηκε άγρια επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από το νεαρό, που όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους υπόλοιπους οι οποίοι τον πρόλαβαν, τον έριξαν στο έ4δαφος και του π΄περασαν χειροπέδες! Στις τσέπες του βρέθηκαν εννέα ναρκωτικά χάπια που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και τα κλοπιμαία από την τσάντα της 37χρονης.


thema
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου