'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Αυστριακό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα σε διάλυση!!sai

Τηλεγράφημα του αυστριακού πρακτορείου ΑΡΑ γράφει ότι το αυστριακό ΥΠΕΞ προειδοποιεί, μέσω της ηλεκτρονικής του ιστοσελίδας τους Αυστριακούς τουρίστες στην Ελλάδα για την πιθανότητα έλλειψης βενζίνης.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του αυστριακού ΥΠΕΞ στο πρακτορείο, το υπουργείο παρακολουθεί την κατάσταση και θα επισημαίνει κάθε φορά που δημιουργούνται προβλήματα στην προμήθεια βενζίνης.
Στο τηλεγράφημα παρατίθεται δήλωση του διευθυντή του αυστριακού γραφείου τουρισμού ότι η διάθεση βενζίνης σε τουριστικά λεωφορεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι εξασφαλισμένη και ότι παρομοίως εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI δήλωσε ότι όλες οι μεταφορές (transfers) διεξάγονται κανονικά.....

Η αυστριακή λέσχη αυτοκινήτων (AMTC) και το Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει παρόλα αυτά τους τουρίστες να προμηθεύονται βενζίνη πριν από το σύνορα και να εκμεταλεύονται κάθε δυνατότητα μέσα στη Ελλάδα για να γεμίζουν το ρεζερβουάρ.
Στη συνέχεια το τηλεγράφημα επισημαίνει ότι σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Λόγω της έλλειψης βενζίνης πολλές επιχειρήσεις έχουν σταματήσει τις εργασίες τους ενώ πολλά μικρά φέρρυμπώτ παρέμειναν στα λιμάνια. Ταξιδιωτικοί πράκτορες απηύθυναν έκκληση στην κυβέρνηση για άμεση εξεύρεσης λύσης προκειμένου να μην καταστραφεί ο τουρισμός.
Το τηλεγράφημα κλείνει με την παρατήρηση ότι παρά τη μείωση της ζήτησης η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πιό προσφιλείς τουριστικούς προορισμούς των Αυστριακών.


http://www.zoomnews.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://bloggaroume.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου