'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Να πως χάνει λεφτά το Ελληνικό κράτος....

Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Γαλλική ριβιέρα, η θαλαμηγός της βασιλισας της Σαουδικής Αραβίας, το ‘PRINCE ABDULAZIZ’ καί ψάχνουν εναλλακτικά λιμάνια να πάει να ξεχειμωνιάσει...
Μέχρι τώρα πηγαινε στο Βόλο, πλήρωνε λιμανιάτικα, τροφοδοσίες, πρακτώρους, ρυμουλκά, επισκευές, τέλη, νερά, αγόραζε υλικά, ανταλλακτικά, συνεργεία κλπ κλπ.
Με την καινούργια νομοθεσία, ζητούν άλλους φόρους πού ζητάνε από παράκτειες εταιρειες γιά φοροδιαφυγή Ελλήνων. Η συγκεκριμένη θαλαμηγός, η 3η μεγαλυτερη στον κόσμο, δεν ανηκει σε παράκτεια εταιρεία, είναι στο....

όνομα της Βασιλισας της Σαουδικής Αραβίας, με σημαία Σαουδικής Αραβίας, δεν ανήκει σε κάποιον πού κρύβεται για φοροδιαφυγή να ξεπλύνει χρήματα, καί ψάχνει τώρα να πάει στην Τουρκία, Κύπρο, Μάλτα, όπου βρεί. Εμάς οι αρμόδιοι, πού έχει φτασει το θέμα στό Υπουργείο οικονομικών, ο ένας δίνει τον φάκελλο στον άλλο, κανείς δεν παίρνει ευθήνη, λείπουν διακοπές.
Θα είναι λυπηρό αν αυτή η θαλαμηγός πάει αλλού γιά χειμώνα, καί ολα τα εσοδα στην οικονομία μας θα χαθούν. Οι αρμόδιοι ξέρουν, όταν επιστρέψουν απο διακοπές καί μπάνια θα τα εισπραξουν σε φόρους από πολίτες, καί την εισαγωγη χρήματος από την θαλαμηγό θα επωφελουνται οικονομίες της Τουρκίας, Κύπρου, Μάλτας, ή όπου αλλού καταλήξουν.


αναγνωστης
ΠΗΓΗ:   http://ksipnistere.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου