'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αυστραλία: Αθώωση πρώην πρωθυπουργού για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη!!!!!

Με... βαθύ πορτοκαλί ισχυρίστηκε ότι πέρασε τα φανάρια ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Πολ Κίτινγκ, και τελικά αθωώθηκε από τις κατηγορίες που τον βάρυναν περί παραβίασης κόκκινου σηματοδότη. 

Η κατηγορία για την οποία αρνείτο να πληρώσει πρόστιμο ήταν ότι κατά την Ημέρα της Αυστραλίας, στο Σίδνεϊ, διέσχισε τη διασταύρωση των οδών Pitt και Park ενώ το φανάρι ήταν κόκκινο. Ο Πολ Κίτινγκ επέμεινε ότι το φανάρι δεν ήταν κόκκινο αλλά κίτρινο και τελικά η δικαστής απεφάνθη ότι «επειδή και οι δύο εκδοχές είναι αληθοφανείς και δεδομένου ότι υπάρχει αμφιβολία αν τα φανάρια ήταν κόκκινα ή κίτρινα, θα απαλλάξει τον κατηγορούμενο».
Οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι έδωσαν την κλήση στον Πολ Κίτιγκ, κατέθεσαν ότι πέρασε με κόκκινο, αλλά τελικά δεν κατόρθωσαν να πείσουν για τους ισχυρισμούς τους.
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι όσοι παίρνουν κλήσεις για παραβάσεις τις οποίες γνωρίζουν καλά ότι δεν έχουν κάνει, θα πρέπει να έχουν το θάρρος να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.
"Το σύστημα δεν είναι εναντίον σας. Όταν όμως γνωρίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά, μη διστάζετε να το αντιμετωπίσετε. Ελπίζω η προσωπική μου εμπειρία σήμερα να βγει σε καλό. Κάποιοι να παραδειγματιστούν και να τολμήσουν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους", σημείωσε.
Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές στην Αυστραλία δεν διστάζουν να δίνουν κλήσεις όχι μόνο σε πρώην πρωθυπουργούς αλλά και στους εν ενεργεία, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. 

http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου