'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκάλυψαν σχέδιο τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη ..!!!

Σχέδιο τρομοκρατικών επιθέσεων της Αλ Κάιντα σε Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία, το οποίο καταστρώθηκε στο Πακιστάν, αποκάλυψαν και απέτρεψαν μυστικές υπηρεσίες.

Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News επικαλούμενο πηγές υπηρεσιών πληροφοριών, ταυτόχρονες επιθέσεις είχαν σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο και σε μεγάλες γαλλικές και γερμανικές πόλεις, διευκρινίζοντας παράλληλα πως αν και ο σχεδιασμός βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο, οι επιθέσεις δεν θα ήταν άμεσες.

Σύμφωνα πάντα με το Sky News, τις επιθέσεις σχεδίαζαν αντάρτες με έδρα το Πακιστάν, οι οποίοι όμως βρίσκονταν για αρκετό καιρό υπό παρακολούθηση. Για το σοβαρότερο σχεδιασμό επιθέσεων που έχει κάνει η Αλ Κάιντα τα τελευταία χρόνια, έκανε λόγο το BBC, εκτίμηση με την οποία συμφώνησε και το Sky News που μετέδωσε ότι η εν λόγω επιχείρηση είχε σχέση με την αλ Κάιντα και πολύ πιθανόν με τους Ταλιμπάν.

Το σχέδιο τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη αποκαλύφθηκε χάρη στη συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ, διευκρινίζει το Sky News.

http://www.news21.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου