'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ειδικό τμήμα για τη διαφθορά στο Δημόσιο!!!!

Την αντιμετώπιση της διαφοράς στους κόλπους του Δημοσίου θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας το ειδικό Τμήμα της εισαγγελίας Πρωτοδικών, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (29/9).

Οι έξι εισαγγελείς του τμήματος που έχουν ήδη αναλάβει καθήκοντα, θα διερευνούν υποθέσεις, όπως φορολογικές παραβάσεις, καταγγελόμενες συμβάσεις του Δημοσίου, διαφθορά δημοσίων υπαλλήλων κ.α.

Ήδη στη νέα ομάδα έχουν ανατεθεί προς ποινική διερεύνηση γνωστές υποθέσεις -δικογραφίες που ήδη είχαν σχηματιστεί από την Εισαγγελία- όπως αυτή φορολογικών παραβάσεων πρώην υπουργού, δάνειου τράπεζας προς τη Μονή Βατοπεδίου, καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, καταγγελίες για χρηματισμούς και ύποπτα "τυχερά" δελτία στο χώρο του ποδοσφαίρου κ.α.

Οι εισαγγελείς θα αναλαμβάνουν ανά δύο κάθε υπόθεση ενώ άπαξ της εβδομάδας η ομάδα, παρουσία και της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Ελένης Ράικου, θα συσκέπτεται ώστε να υπάρχει μεταξύ τους ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα πεπραγμένα και τις επόμενες κινήσεις τους.

Το "μοντέλο" λειτουργίας της ομάδας προβλέπει επίσης και την πλήρη ηλεκτρονική καταγραφή όλων των κινήσεων που θα γίνονται σε κάθε υπόθεση, όπως καταθέσεις μαρτύρων, αιτήματα δικαστικής συνδρομής, εντολές άρσεων απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου