'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σάλος στην Τουρκία: Σεξ πάρτι στο γιοτ του Κεμάλ Ατατούρκ!!!

Oι τουρκικές αρχές  κατάσχεσαν το γιοτ που κάποτε ανήκε στον Κεμάλ Ατατούρκ,, μετά από πληροφορίες ότι δίκτυο πορνείας χρησιμοποιούσε το πλοίο για σεξ πάρτι με πόρνες.
    Οκτώ γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια, που όλες πιστεύεται ότι είναι πόρνες, κρατήθηκαν για υγειονομικούς ελέγχους αφότου οι αρχές της Αττάλειας κατέσχεσαν το μήκους 136 μετρων γιοτ Savarona, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
 Το Savarona είχε εκμισθωθεί σε έναν επιχειρηματία από το Υπουργείο Οικονομικών. "Έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες για την ακύρωση της μίσθωσης του πλοίου, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ στο Ανατολή, προσθέτοντας ότι το Υπουργείο Πολιτισμού θα πρέπει να αποκτήσει τώρα την κυριότητα του πλοίου. "Εάν η εταιρεία δεν συμφωνήσει για την ακύρωση της μίσθωσης του πλοίου, θα παραπέμψουμε την υπόθεση στο δικαστήριο και θα κάνουμε προσπάθεια να την ακυρώσουμε με δικαστική απόφαση", τόνισε.
    Το Ανατολή μετέδωσε ότι οι επικεφαλής του δικτύου του σεξ χρέωναν τους πελάτες από 3.000 έως και 10.000 δολάρια για μια νύχτα με τις πόρνες, οι οποίες  προέρχονταν από τη Ρωσία και την Ουκρανία.
    Η Τουρκία αγόρασε το Savarona το 1938, και ο Ατατούρκ πέρασε μερικές εβδομάδες πάνω στο σκάφος, αλλά πέθανε αργότερα τον ίδιο χρόνο.  Ο Μεχμέτ Σεβιγκέν, μέλος του κοινοβουλίου από το κόμμα της αντιπολίτευσης CHP που ίδρυσε ο Ατατούρκ, δήλωσε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού θα πρέπει να μετατρέψει το γιοτ σε μουσείο το συντομότερο δυνατό.


http://www.nooz.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου