'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Λάθη που σαμποτάρουν τον οργασμό σου...!!!!

Κάποιες γυναίκες κάνουν σεξ και χαίρονται, κάποιες το απολαμβάνουν και κάποιες αγχώνονται τόσο που κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σαμποτάρουμε από μόνες μας τους οργασμούς, τους οποίους καταλήγουμε να βλέπουμε με το κιάλι μόνο στις ταινίες. Ιδού τα λάθη μπας και βάλεις μυαλό!


1. Ανησυχείς ότι δείχνεις παχουλή:
Σίγουρα ο καλός σου δεν είναι αόμματος και δεν έφτασε στο κρεβάτι μαζί σου πιστεύοντας πως είσαι δίμετρη μοντέλα για να καταλήξει με μια παχουλή μεσογειακή γυναίκα. Αν λοιπόν διαθέτεις περιττά κιλά να είσαι σίγουρη πως ο σύντροφός σου και τα έχει δει και τα έχει αποδεχτεί. Αν μάλιστα βλέπει ότι μιλάς διαρκώς γι' αυτά, εσύ χειροτερεύεις την κατάσταση και μεγαλοποιείς από μόνη σου το πρόβλημα. Άσε που στη φάση του σεξ, θα έπρεπε να ενδιαφέρεσαι για το πάχος και ύψος στην περιφέρεια του πέους του και όχι για τα δικά σου παχουλούτσικα μπουτάκια.
2. Ανησυχείς πως η μικρή σου περιοχή δεν είναι τόσο σφιχτή/ υγρή ή ωραία όσο των προηγούμενων σχέσεων του καλού σου:
Όπως συμβαίνει με το στήθος, κάτι ανάλογο ισχύει κι για τη μικρή σου περιοχή. Σε κάποια αγόρι αρέσει να τρώνε πίτσα και θα συνεχίσουν να τρώνε πίτσα απ' όποιο ντιλίβερι κι αν τύχει να παραγγείλουν γιατί η πίτσα είναι ωραία, ακόμα και κρύα. Το ίδιο συμβαίνει και με το αιδοίο σου! Αντί λοιπόν να σκας για την μορφολογία του εδάφους, φρόντισε να κάνεις μια ωραία βραζιλιάνικη αποτρίχωση και ένα ακόμα πιο δροσιστικό μπανάκι πριν να έρθει ο καλός σου και πέσει με τα μούτρα!
3. Πιστεύεις πως το στήθος σου είναι μικρό/ πεσμένο:
Μην ανησυχείς αν το στήθος σου δεν θυμίζει εκείνο της Πάμελα Άντερσον ή των μοντέλων της Victoria's Secret. Το θέμα είναι απλό και έχει ως εξής: τ' αγόρια λατρεύουν τα στήθη. Μικρά, μεγάλα, πεσμένα, στητά δεν έχει σημασία. Όλα τα στήθη είναι ευπρόσδεκτα!
4. Ανησυχείς για τις ελίτσες ή τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό σου:
Όσες ατέλειες βλέπουμε εμείς στο σώμα και το πρόσωπό μας είναι μεγαλοποιημένες κατά 50%. Όσες ατέλειες βλέπει εκείνος επάνω μας, θα τις σπουδαιολογήσει κατά 90% λιγότερο. Άσε που ο καψερός εκείνη την ώρα είναι πολύ απασχολημένος για να φροντίσει τον οργασμό του και τον δικό σου και να παίξει με το στήθος σου, που καθόλου δεν θα τον πειράξει η ελίτσα στο σαγόνι. Το μόνο που θα παρατηρούσε είναι το αν είχε ένα τρίτο μαστό (και πάλι θα υπήρχε η μικρή πιθανότητα να χαρεί κιόλας!
5. Ανησυχείς για το πώς μυρίζεις εκεί κάτω:
Αντί να χαίρεσαι που έχεις έναν παρτενέρ που χαίρεται να πέφτει όσο πιο χαμηλά μπορεί στη μικρή σου περιοχή, εσύ αγχώνεσαι για τη μυρωδιά σου. Για τα αγόρια κάθε επίσκεψη εκεί κάτω είναι μια διασκεδαστική εμπειρία και το μόνο που θέλουν είναι να βρουν το γκαζόν φρεσκοκομμένο και να ποτίσουν όσο καλύτερα μπορούν την περιοχή.
6. Σε αγχώνουν οι περίεργοι ήχοι:
Οι περίεργοι ήχοι είναι μέσα στο μενού του σεξ και δεν πρέπει να σε παραξενεύουν, να σε αγχώνουν ή να σου στερούν τους οργασμούς σου. Τέλειο και ιδανικό σεξ χωρίς άκυρες στιγμές αμηχανίας ή θορύβους που κανείς δεν ξέρεις από που ήρθαν, συμβαίνουν μόνο στις ταινίες που ακόμα κι εκεί ο μοντέρ κάνει θαύματα. Κατά τα άλλα, κάθε απρόοπτο που συμβαίνει μπορεί να βοηθήσει επικουρικά στον οργασμό σου και όχι αποτρεπτικά! Ό,τι κι αν συμβεί, συνέχισε το έργο σου!
7. Ανησυχείς για τις κινήσεις και το πόσο σωστά κάνεις τα πράγματα στο σεξ:
Η βασικές ερωτήσεις που σε απασχολεί (εσένα και όλα τα θηλυκά) είναι αν είσαι η καλύτερη που είχε στο σεξ, αν του κάνεις ωραίο στοματικό κι αν βάζεις κάτω όλες τις πορνοστάρ που έχει μελετήσει! Αυτό που αξίζει να θυμάσαι είναι πως κάθε νέα εμπειρία με έναν νέο παρτενέρ, δεν είναι ποτέ ίδια, καλύτερη ή χειρότερη με έναν προηγούμενο. Εσύ, πρέπει απλά να ακολουθείς τις συμβουλές του WomenOnly, ν' αφήνεις τα προβλήματα έξω από το όμορφο κεφαλάκι σου και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο σεξ. Όχι για τη χαρά του συντρόφου αλλά πρώτα απ' όλα για τη δική σου διασκέδαση και ηδονή.
8.Πιστεύεις πως σε κάθε πτώση της στύσης του φταις εσύ:
Κάποιες φορές το πουλάκι λουφάζει και δεν φταις εσύ απαραίτητα. Μπορεί να φταίει πως εκείνος ήπιε 10 κανάτες μπύρα, πως παράφαγε, πως δεν πήρε την προαγωγή που ήθελε και χίλια άλλα δύο προβλήματα. Αν συμβεί μια πτώση στις 100 φορές που κάνετε καταπληκτικό σεξ δεν τρέχει και τίποτα. Μην τον πιέζεις και μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Αν πάλι οι πτώσεις συνηθίζονται εξ' αρχής, εκείνος κάνει την πάπια κι εσύ κατηγορείς εαυτόν, πρέπει να μιλήσετε γιατί ο Τιτανικό έχει μπάσει νερά ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου