'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

50.000 ευρώ για το μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου !!!

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι στη Ρώμη. Και θέλετε να έχει θέα, καλούς γείτονες, όλες τις απαραίτητες ανέσεις και να μην στοιχίζει και μία ολόκληρη περιουσία.

Δεν χρειάζετε να ανησυχείτε καθόλου. Σας έχουμε τη λύση: 50.000 ευρώ στοιχίζει ένα διαμέρισμα το οποίο πωλείται στο κέντρο της Ρώμης και συγκεκριμένα στην πλατεία Σαντινάτσιο, πολύ κοντά στην κατοικία του ιταλού πρωθυπουργού, με την διαφορά ότι έχει εμβαδόν μόλις… πέντε τετραγωνικά! Ναι καλά διαβάζετε. 2.5 τετραγωνικά είναι ο κάτω όροφος και 2.5 ο πάνω!  Έχει ένα νιπτηρα, ντους και τουαλέτα, καθώς και ένα χωλ. Στο πάνω δωμάτιο ανεβαίνει κανείς με μια εσωτερική σκάλα, όπου μπορεί να τοποθετήσει ένα μικρό μονό κρεβάτι. Σε αυτό το πάνω υπνοδωμάτιο, το οποίο θα μπορούσε άνετα να αποκαλέσει κανείς και... πατάρι, υπάρχει και το μοναδικό παράθυρο της οικίας, στο οποίο για να φτάσει κανείς θα πρέπει να πατήσει πάνω στο κρεβάτι και να τεντώσει τα πόδια του. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι αυτό που αντικρύζει κανείς όταν ξυπνάει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Εν ολίγοις αυτό που βλέπει από το κρεβάτι! Τώρα, εάν ο ιδιοκτήτης του θέλει να δεχθεί και ένα-δυο φίλους, μπορεί πολύ άνετα, αρκεί να μην καθίσουν πουθενά και να είναι… όρθιοι! Μια χαρά, θα μας πείτε γίνεται να τα πουν οι άνθρωποι και όρθιοι. Πρέπει να καθίσουν; Εκτός εάν... ξαπλώσουν!  

Και εδώ που τα λέμε δηλαδή, τί να τα κάνει κανείς τα περισσότερα τετραγωνικά; Για να πληρώνει; Εάν πάντως αυτό το διαμέρισμα βρισκόταν στην Ελλάδα, μην σας πούμε ότι θα φορολογείτο κιόλας… θα το περνούσαν για μεζονέτα! Πάει ο κόσμος τρελάθηκε, στην κυριολεξία.  

http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου