'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Πάτρα: Απειλούν με συμπλοκές οι καταστηματάρχες στο πρώτο πρόστιμο καπνίσματος !!!!

Με το βλέμμα στραμμένο στα συνεργεία ελέγχου και εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, δουλεύουν πλέον οι καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής στην Πάτρα. 

 Η απογευματινή τους συγκέντρωση εχει σκοπό να αναδείξει στρατηγικές ακύρωσης στην πράξη της εφαρμογής ενός νόμου, που όπως υποστηρίζουν θα τους φέρει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Ζητούν επί της ουσίας το διαχωρισμό των καταστημάτων σε καπνιζόντων και μη, ενώ θέτουν και θέμα ίσης μεταχείρισης απέναντι στους ελέγχους του κέντρου της Πάτρας με τις γύρω περιοχές.

Ο Γιώργος Πανουτσόπουλος μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, μιλώντας στο thebest.gr θεωρεί πως θα είναι άδικο λόγω της έλλειψης προσωπικού των υπηρεσιών ελέγχου, τα μαγαζιά της Πάτρας και του κέντρου να ελέγχονται καθημερινά, ενώ περιοχών όπως το Ρίο και τα Βραχνέικα, να δέχονται ελάχιστους ελέγχους.

Ο κ. Πανουτσόπουλος είπε επίσης πως οι συνάδελφοι του είναι έτοιμοι ακόμα και για συμπλοκές με τους ελεγκτές, όταν αυτοί θα προσπαθήσουν να βεβαιώσουν πρόστιμα και μάλιστα θα βοηθούν σε αυτό και οι άλλοι καταστηματάρχες της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση είναι έκρυθμη, οι επιχειρηματίες βλέπουν καθημερινά τον τζίρο τους να πέφτει, κυρίως αυτοί που διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους και λίγα τραπέζια έξω, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι τόνοι.

http://www.thebest.gr/

2 σχόλια:

  1. Αλήθεια πόσο εγκέφαλο πρέπει να διαθέτει κάποιος για να αποδίδει την έλλειψη πελατών στην απαγόρευση καπνίσματος και όχι στην κρίση; Μήπως και τα εμπορικά καταστήματα που βάζουν συνέχεια λουκέτο πρέπει να αποδώσουν την κατάστασή τους στην απαγόρευση καπνίσματος; Ίσως. Βρήκαμε τη λύση, η απαγόρευση φταίει για όλα!!!
    Αντί να τηρήσουμε αυτό τον ευεργετικό νόμο, που θα σώσει χιλιάδες ζωές, βγήκαν όλοι και κάνουν τους μάγκες, ανέξοδα βέβαια γιατί το κράτος δεν παρεμβαίνει. Τί θα πει συμπλοκές με τους ελεγκτές, καλόπαιδα; Αίσχος, ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως για την ώρα προκειμένου να πιω τον καφέ μου δεν έχω άλλη επιλογή από το να το κάνω στα mall της Αθήνας που είναι τα μόνα μέρη που τηρείται ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή