'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Angelina Jolie: 20.000.000 $ για να βγάλει τα εσώψυχά της!!!!

Τη δική της αλήθεια ετοιμάζεται να πει μέσα από την αυτοβιογραφία της η Αντζελίνα Τζολί, αποκαλύπτοντας πώς άφησε πίσω της πάθη, εθισμούς και...
τον αγώνα να αντιμετωπίσει την πνευματική ασθένειά της για να καταφέρει να γίνει καλή μητέρα, υπεύθυνο άτομο, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπη.  


Στόχος είναι να αποκαταστήσει την εικόνα της, αφού θέλει ο κόσμος να τη λαμβάνει σοβαρά υπόψη, αλλά θα κερδίσει και είκοσι εκατομμύρια δολάρια, όσα δηλαδή θα εισπράξει από τον εκδοτικό οίκο.

Στο βιβλίο-φωτιά, που έχει αρχίσει ήδη να γράφει μόνη της η Τζολί, θα επιχειρήσει να δώσει τη δική της απάντηση στη μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της που έγραψε ο Αμερικανός συγγραφέας Αντριου Μόρτον, η οποία κυκλοφόρησε το καλοκαίρι και δεν... ανάδειξε τον καλύτερό της εαυτό. Επίσης, θα δώσει και το τελικό χτύπημα στην ερωτική της αντίπαλο, την Τζένιφερ Ανιστον.



Η Αντζι θα διηγηθεί πώς εκείνη και ο Μπραντ ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Κος και Κα Σμιθ», το 2004. Θα περιγράψει τον Μπραντ ως δυστυχισμένο σύζυγο και άντρα που ένιωθε άδειος, χωρίς ενδιαφέρον για τη ζωή.


Η Αντζελίνα θα τολμήσει να αναφερθεί επίσης στον εθισμό της στα ναρκωτικά, την πολύ κακή σχέση με τον πατέρα της, τον ηθοποιό Γιόν Βόιτ και τη λεσβιακή σχέση της με την ηθοποιό Τζένι Σιμίτζου. Επίσης, θα αποκαλύψει πώς άλλαξε η ζωή της όταν το 2000 έμεινε για τρεις ημέρες κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική λόγω ψυχολογικής διαταραχής. Στο τριήμερο εκείνο της κρίσης αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της, να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό έργο, να βρεθεί κοντά στους δυστυχισμένους και να υιοθετήσει ορφανά παιδιά απ’ όλο τον κόσμο.


Το πρώτο, τον Μάντοξ, τον υιοθέτησε από την Καμπότζη όσο ήταν παντρεμένη με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Οταν στη ζωή της μπήκε ο Πιτ, έκανε άλλες δύο υιοθεσίες και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Η Αντζελίνα θα αναφερθεί στο βιβλίο και στο έργο της ως πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, καθώς και στις συναντήσεις που είχε με πολιτικούς και διάσημους.


Και επειδή το περιεχόμενο του βιβλίου της θα έχει ενδιαφέρον, απ’ ό,τι λένε όσοι βρίσκονται στον στενό κύκλο της ηθοποιού, οι πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Ωστόσο, εκείνη σκέφτεται να δώσει μεγάλο μέρος των κερδών της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Σε σχολείο της Ουγγαρίας τα δύο παιδιά

Σε γαλλο-αμερικανικό σχολείο της Βουδαπέστης έγραψαν τα παιδιά τους η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ. Το διάσημο ζευγάρι έγραψε τον Μάντοξ και τον Παξ, τους δύο μεγαλύτερους γιους του, στο Δημοτικό και τη Ζαχάρα και τη Σιλόχ στο νηπιαγωγείο. Η εγγραφή σε σχολείο της Βουδαπέστης έγινε επειδή η Αντζελίνα Τζολί θα μείνει για καιρό στην Ουγγαρία, καθώς ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη της απόπειρα να σκηνοθετήσει ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν σύντομα. Ο νόμος επιβάλλει τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο, οπότε το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να μην παρανομήσει.


http://olagiatingunaika.blogspot.com
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/angelina-jolie-20000000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου