'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ψηφοφόροι «φαντάσματα»!!!!

Χάος επικρατεί σε πολλούς δήμους της χώρας μετά από τις καταγγελίες για παράνομες μεταδημοτεύσεις.

Ήδη στην Αθήνα καταγράφονται πολλές περιπτώσεις με ψηφοφόρους «φαντάσματα» που η διεύθυνσή τους αντιστοιχεί σε πάρκινγκ και εγκαταλειμμένα σπίτια.

Η κάμερα του «Κίτρινου Τύπου» έχει εντοπίσει περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν μεταδημότευση, αλλά όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής επισκέφθηκε τις διευθύνσεις που έχουν δηλωθεί στους εκλογικούς καταλόγους «έπεσε» επάνω σε απίστευτες εκπλήξεις.


Καταγράφηκαν  πολλές περιπτώσεις με ψηφοφόρους «φαντάσματα» που η διεύθυνσή τους αντιστοιχεί σε εγκαταλειμμένα σπίτια.

Σε μία από αυτές ο διάλογος με τον άνθρωπο που απάντησε στο θυροτηλέφωνο σε μια από τις δηλωμένες κατοικίες είναι χαρακτηριστικός.

Ρεπόρτερ
: Εδώ μένει ο … ; Θα μπορούσα να του μιλήσω;


Κάτοικος
: Τι λες άνθρωπέ μου; Ποιος….; Εδώ μένω εγώ από το 1970, δεν γνωρίζω το όνομα για το οποίο μου μιλάτε».

Σε άλλες διευθύνσεις βρήκαμε επαγγελματικούς χώρους ή ακόμα και εκλογικό κέντρο συνδυασμού(!)


Οι καταγγελίες που ακούγονται σε πολλές περιοχές αφορούν και στην κινητοποίηση που γίνεται από την επαρχία κυρίως με αθίγγανους ψηφοφόρους. Απ’ότι φαίνεται πρακτικές ανάλογες του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου, δεν υιοθετούνται απλά αλλά μέχρι στιγμής αποδίδουν τα μέγιστα με την κινητοποίηση πλοίων και λεωφορείων.



Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι εκείνο που θα δείξει κατά πόσο οι παράνομες μεταδημοτεύσεις θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα σε δήμους ή περιφέρειες αλλά σε μια περιοχή, όπως το Καστελόριζο, αν ευσταθούν οι καταγγελίες του συνδυασμού «Αναγέννηση στο Καστελόριζο» τα πράγματα γίνονται δύσκολα καθώς ο επικεφαλής μιλάει για 80 παράνομες μεταδημοτεύσεις όταν στο νησί οι ψηφοφόροι δεν ξεπερνούν τους 400. 

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου