'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Sex σε 5 λεπτά! Tο γνωστό «γρήγορο»…!!!!!!

Δεν πρόκειται για καινούργια στάση, αλλά για το γνωστό «γρήγορο», που όταν το κάνεις στη ζούλα, κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Πάρε μερικά notes που μαζέψαμε (λεπτό προς λεπτό)!

-5 λεπτά: Προετοιμασία
Οπως συμβαίνει με όλους τους αγώνες σου, έτσι κι αυτό το κρίσιμο παιχνίδι θα ξεκινήσει με ένα καλό ζέσταμα. Προτού όμως αρχίσεις τις κάμψεις και τις εκτάσεις μες στο μπαρ, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού σου έρθει η όρεξη, πιάσε το κινητό σου και στείλε της ένα μήνυμα. Συνεννοήσου λακωνικά λέγοντας με μία πρόταση το πού, το πότε και το πώς: «Ραντεβού στο πάρκινγκ σε 5 λεπτά χωρίς εσώρουχα»....
Ετσι θα πάρει αμέσως το μήνυμα και στο μυαλό της θα γίνουν τα προκαταρκτικά. Συγχρόνως θα τα κάνει όλα μούσκεμα από την αγωνία του παράνομου και το φόβο μη σας πιάσουν, οπότε θα σου έρθει πανέτοιμη.
-2 λεπτά: Επίθεση

Παρόλο που ο κίνδυνος να σας πιάσουν λειτουργεί αφροδισιακά, το ίδιο το γεγονός θα σας ξενερώσει. Προσπάθησε λοιπόν να μην πας γυρεύοντας κρατώντας το deadline των 5 λεπτών. Βέβαια, υπολόγιζε ότι μέχρι να βρεις τον ακριβή χώρο, να βγάλεις ή να παραμερίσεις τα ρούχα και να βάλεις το προφυλακτικό θα χάσεις τουλάχιστον 1 λεπτό. Οπότε ο χρόνος για να μπεις, να βγεις, να την τελειώσεις, να τελειώσεις και να επιστρέψετε και οι δύο στη βάση σας, σαν να μην τρέχει τίποτα, κυμαίνεται στα 3-4 λεπτά.
0-2 λεπτά: Εισβολή

Δεν χρειάζεται να της ρίξεις λάδι για να ανάψεις φωτιά. Αρκεί να της βγάλεις γλώσσα μες στη μικρή περιοχή της και δεν θα χάσεις το σάλιο σου. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, τα επίπεδα υγρασίας θα φτάσουν στο κόκκινο κι έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να εισβάλεις απ’ όπου θες. Βέβαια, το ιδανικό είναι να της τη φέρεις από πίσω, για να έχεις σε απόσταση βολής την κλειτορίδα, το στήθος, το κωλαράκι της και ό,τι άλλο σου είναι απαραίτητο. Γύρνα το κεφάλι της πίσω και προς το πλάι αν θέλεις να τη φιλήσεις και να είσαι προετοιμασμένος να φας σπρωξιές αν είναι λάτρισσα της μεγάλης ταχύτητας.
2-4 λεπτά: Επιτάχυνση

Οσο φίλοι κι αν είστε με το σβέλτο, είναι λιγάκι δύσκολο να έρθετε σε οργασμό γρήγορα και συγχρονισμένα. Γι’ αυτό πρέπει ο καθένας να δει την πάρτη του και να καλύψει τις δικές του ανάγκες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χάσετε τελείως το ομαδικό πνεύμα. Απλώς πρέπει εκείνη -που είναι και η πιο δύσκολη- να είναι σαφής σε αυτά που θέλει: το δάχτυλό σου εδώ, τη γλώσσα σου εκεί, με συγκεκριμένη ταχύτητα και κατάδυση στα Χ εκατοστά. Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο να το κάνετε βάσει σχεδίου, αλλά αφού μπήκατε στην παρανομία, πρέπει να παίξετε ακολουθώντας τους άγραφους κανόνες της.
+5 λεπτά: After party

Μάλλον για καλή σου τύχη δεν υπάρχει χρόνος για αγκαλιές μετά τη λήξη του αγώνα. Για κακή σου τύχη δεν υπάρχει ούτε χρόνος για ύπνο. Οπότε, μόλις βρεις λίγη δύναμη, βγάλε ξανά το κινητό σου και στείλε της ένα σύντομο, συνωμοτικό μήνυμα, που θα προετοιμάσει το έδαφος για μελλοντικές επιδρομές. Μπορεί να την κάνεις να κοκκινίσει από ντροπή, όμως την επόμενη φορά που θα τη ρίξεις στα πέντε, το κοκκίνισμα θα είναι από ηδονή. Εχε υπόψη σου ότι οι επαναληπτικοί γύροι είναι πάντα καλύτεροι, λόγω της προσμονής που υπάρχει. Δώσε της λοιπόν τροφή να φτιάξει διάφορα σενάρια και στην επόμενη συνάντησή σας θα ξέρει από την αρχή το ρόλο της.

Menshealth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου