'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τους άφησαν χωρίς στολές...!!!!

Ά
λλη μία τρανταχτή απόδειξη του αδιάφορου κράτους αποτελεί αυτό που συμβαίνει εδώ και μερικές ημέρες στις τάξεις της γνωστής πια ειδικής ομάδας πεπειραμένων μοτοσικλετιστών αστυνομικών με την ονομασία "ΔΙΑΣ", που ανήκει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, με έδρα την Πάτρα.  

Τι ακριβώς συμβαίνει; Σε λίγες ημέρες οι αστυνομικοί θα πρέπει να αλλάξουν ενδυμασία, χρησιμοποιώντας τη χειμερινή, όμως ακόμα δεν έχουν... φθάσει οι ανάλογες στολές για τους άνδρες της ειδικής ομάδας! Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να οδηγούν με ...φανελάκια, έστω και αν τις τελευταίες ημέρες είναι συχνές οι βροχοπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Παρ'όλα αυτά, οι αστυνομικοί εκτελούν δρομολόγια με καλοκαιρινή ενδυμασία. Όσο για τις στολές, επειδή δεν υπάρχει κανένα νεότερο από το αρχηγείο και μάλλον δεν πρόκειται να έρθουν οι χειμερινές στολές μηχανής, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να... βάλουν οι ίδιοι το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν από τον ιδιωτικό τομέα μπιουφάν και άλλα απαραίτητα! Θυμίζουμε ότι ίδια κατάσταση επικρατούσε επί χρόνια (!) με τους αστυνομικούς της ομάδας "Ζ" της Πάτρας. 

Πλήρωναν για να αγοράσουν δικές τους στολές μιας και η πολιτεία είτε δεν τους παρείχε καθόλου, είτε όταν αποφάσισε να το κάνει, τους παρέδωσε πάμφθηνες στολές που δεν ήταν για μηχανή... 

http://dete.gr/news.php?article_id=8930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου