'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα Ισραηλινά ελικόπτερα στην Ανδραβίδα

Τ
ο iliatora δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τα ισραηλινά ελικόπτερα που «στρατοπέδευσαν» στις εγκαταστάσεις της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας για τέσσερις μέρες, δίνουν μια γεύση για την δύναμη που πήρε μέρος στην κοινή ελληνο-ισραηλινή άσκηση CSAR. 
Όπως είναι γνωστό, η άσκηση εξελίχθηκε στη βόρεια, κεντρική και δυτική Πελοπόννησο και περιελάμβανε ημερήσια και νυκτερινά σενάρια. Τα ισραηλινά ελικόπτερα στάθμευσαν στην πίστα του ΣΟΤ όπου συνήθως σταθμεύουν τα F-16 όταν πραγματοποιούνται ασκήσεις.

Ανάμεσα στους ισραηλινούς υπήρχαν και ορισμένοι έφεδροι, τόσο χειριστές όσο και προσωπικό εδάφους, ενώ ανάμεσα στην ισραηλινή αντιπροσωπεία υπήρχαν και τεχνικοί της Boeing, χωρίς όμως να διευκρινιστεί ποιος ήταν ο ακριβής λόγος της παρουσίας τους εκεί.
Στην άσκηση πήραν μέρος εκ μέρους του Ισραήλ 3 επιθετικά ελικόπτερα AH-64D Longbow «Saraph» συν ένα εφεδρικό, τρία UH-60A/L «Yanshuf» συν ένα εφεδρικό, ενώ από ελληνικής πλευράς πήραν μέρος δύο AH-64A+, συν ένα εφεδρικό, ένα Super Puma, έξι μαχητικά αεροσκάφη για προσομοίωση απειλών και ένα UH-1D για γενική υποστήριξη. 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου