'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τρείς αυτοκτονίες από τρεις φίλες σε διάστημα έξι μηνών...!!!

Σοκάρει την Βρετανική κοινότητα η είδηση ότι τρεις φίλες που πήγαιναν και οι τρείς στο ίδιο σχολείο, αυτοκτόνησαν μέσα σε διάστημα μόλις έξι μηνών.

Πρόκειται για την 15χρονη Φράνσις Σκέιν, που βρέθηκε κρεμασμένη από τους δικούς της, την 19χρονη μαθήτρια κομμωτικής Κέιλιν-Ανν που αυτοκτόνησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, και την 13χρονη Ζίνα Ισαάκ που αυτοκτόνησε πριν έξι μήνες .

Γονείς και καθηγητές των κοριτσιών μέχρι στιγμής είναι απελπισμένοι, καθώς δεν μπορούν να βρουν ένα στοιχείο που θα τους βοηθήσει να καταλάβουν τα αίτια των τριών αυτοκτονιών. Ωστόσο, πιστεύουν ότι το γεγονός πως και οι τρείς ήταν φίλες μεταξύ τους δεν παίζει κάποιο ρόλο στον αιματηρό αυτό κύκλο.

Μάλιστα, η 19χρονη Κέιλι-Ανν, λίγες μέρες μετά  την αυτοκτονία της πρώτης κοπέλας είχε στείλεισυλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια της και είχε αφήσει και αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην ιστοσελίδα της στο Facebook .

Ωστόσο, φίλες των κοριτσιών πιστεύουν ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των αυτοκτονιών καθώς κάτι ύποπτο κρύβεταιπίσω από αυτήν την περίεργη υπόθεση.

Μετά τις αυτοκτονίες πάντως, η διεύθυνση του σχολείου ανακοίνωσε ότι όποιος μαθητής έχει πρόβλημα θα πρέπει να απευθύνεται στους ειδικούς συμβούλους του σχολείου ή της κοινότητας.

Τους τελευταίους  δύο μήνες έχουν σημειωθεί  τουλάχιστον 13 αυτοκτονίες έφηβων σε ΗΠΑ και Βρετανία.Πολλές από αυτές συνδέονται με την εξωσχολική σωματική αλλά και λεκτική βία. Οι μισοί από αυτούς τους εφήβους ήταν ομοφυλόφιλοι.


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου