'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Φοβού τους Έλληνες...!!!

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε χθες ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ρομπέρτο Μαρόνι, για την αυριανή διαδήλωση που οργανώνει στη Ρώμη το κεντροαριστερό συνδικάτο Cgil, όπου «υπάρχει κίνδυνος να διεισδύσουν βίαιες ομάδες, προερχόμενες και από το εξωτερικό».

«Η μεγάλη πλειοψηφία των διαδηλωτών θα κατέβει στους δρόμους ειρηνικά, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος, κάποιες ομάδες, να αποκοπούν από την πορεία και να αρχίσουν να σπάνε βιτρίνες», δήλωσε ο Μαρόνι σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης Rai.


Μάλιστα η εφημερίδα της Ρώμης Ιλ Μεσσατζέρο, σε σχετικό της άρθρο με τίτλο «η ιταλική αντιτρομοκρατική φοβάται μαζική μετάβαση από τα Εξάρχεια των Αθηνών», τονίζει ότι «ο μεγαλύτερος συναγερμός, για την αυριανή διαδήλωση, αφορά στον κίνδυνο παρείσφρησης Ελλήνων αναρχικών, αλλά και Γάλλων, Βάσκων, Γερμανών και ακόμη και Σέρβων». Σύμφωνα με την εφημερίδα, «η κινητοποίηση του συνδικάτου Fiom-Cgil, καταφέρνει να απορροφήσει άμεσα την δυσφορία που παρατηρείται στο εξωτερικό».


Υπενθυμίζεται ότι η αυριανή διαδήλωση οργανώνεται από το μεγαλύτερο συνδικάτο της Ιταλίας, Cgil, το οποίο, με τον ειδικό τομέα του Fiom, αντιτίθεται στην προσπάθεια της Fiat να πετύχει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων και την υπογραφή μεμονωμένων συμφωνιών, στην κάθε παραγωγική μονάδα. 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=182172&cid=5 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου