'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Έκλεβε ζώα, έτρωγε και πωλούσε ό,τι απέμενε!!!!

Δωρεάν…  κατσικίσιο κρέας έτρωγε ένας 39χρονος Αλβανός που έκλεβε ζώα από μαντρί της περιοχής Παλαιοκερασιά του δήμου Εχιναίων στην Φθιώτιδα! Κι ότι δεν κατανάλωνε ο ίδιος, το… πωλούσε σε ανυποψίαστους αγοραστές βγάζοντας και κέρδος από τα κλεμμένα κατσίκια!

Κανείς  δεν ξέρει πόσες φορές είχε  καταφύγει στην ζωοκλοπή ο δράστης, που στάθηκε άτυχος γιατί ο κτηνοτρόφος από το ποιμνιοστάσιο του οποίου είχε κλέψει τρεις κατσίκες, αντιλήφθηκε γρήγορα ότι τα ζώα είχαν κάνει… φτερά από τη στάνη του και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας. Οι άνδρες της Αστυνομίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 39χρονο μέσα στο αυτοκίνητο του.


Όταν  άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, βρήκαν μέσα ένδεκα κιλά κρέατος από τα κατσίκια που είχε ήδη προλάβει να σφάξει! Ο 39χρονος ομολόγησε ότι έβγαζε χρήματα πουλώντας το κρέας των ζώων που έκλεβε και κατανάλωνε ο ίδιος ένα μέρος! Το κρέας κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την καταγγελία της ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.



protothema.gr
http://www.ierosagon.org/2010/10/blog-post_1577.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου