'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ρέθυμνο: Χαροπαλεύει φοιτήτρια που προσπάθησε να αυτοκτονήσει!!!!

Η 20χρονη ήπιε απολυμαντικό υγρό - Το νοσοκομείο Ηρακλείου δεν είχε κρεβάτια και μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο - Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή...

Η 20χρονη φοιτήτρια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει το βράδυ της Παρασκευής (29-10-2010). Η συγκάτοικός της έλειπε και ήπιε απολυματικό υγρό. Για καλή της τύχη, η συμφοιτήτριά της, επέστρεψε έγκαιρα και την βρήκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο.


Αρχικά, η 20χρονη, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της. Αμέσως μετά , λόγω έλλειψης κρεβατιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Ρεθύμνου. Εκεί υποβλήθηκε σε τραχειοτομή λόγω των εσωτερικών εγκαυμάτων. Οι γιατροί αναφέρουν προς πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό με επιπλοκές, παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της, έχει σταθεροποιηθεί.


Η κοπέλα, που κατοικούσε στο Ηράκλειο στην περιοχή του παλιού Υγειονομικού, σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε μία πολύ δύσκολη περίοδο για οικογενειακούς λόγους.


Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι δικοί της άνθρωποι και αμέσως μετά τη βελτίωση της υγείας της θα ληφθούν καταθέσεις, ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς ο λόγος που την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας. 

http://eglimatikotita.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου