'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ψάχνουν για τον επόμενο στόχο της Σέχτα

Τον επόμενο στόχο  της Σέχτας Επαναστατών προσπαθούν να μαντέψουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των μελών της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., δεν αποκλείουν η «Σέχτα» να χτυπήσει ακόμη και μέσα στον Αύγουστο και εκείνο που τους τρομάζει ιδιαίτερα είναι ένα εντυπωσιακό χτύπημα με σκοπό να πληγεί ο τουρισμός.


«Εξετάζουμε ακόμη  και το σενάριο το χτύπημα να γίνει  εκτός Αττικής», αναφέρει αστυνομικός και προσθέτει «Μέσα σε 30 ώρες από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η προκήρυξη υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις για παροχή φρουράς ή αύξηση μέτρων ασφαλείας. Ακόμη και αιτήσεις για άδειες οπλοφορίας».


Άλυτο μυστήριο για τους αστυνομικούς είναι ο διάλογος που είχαν τα μέλη της «Σέχτας» με τον Σωκράτη Γκιόλια προκειμένου να τον πείσουν να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Δαιδάλου στην Ηλιούπολη. Είναι βέβαιοι πως για να τον πείσουν του ανέφεραν κάτι το οποίο είναι πολύ προσωπικό και ελάχιστοι το γνωρίζουν.


Ήταν κάποιο όνομα, κάποια πληροφορία; Ισως αν αποκαλυφθεί αυτό ανοίξουν νέοι δρόμοι στις έρευνες.


«Ισως η αναλυτική κατάθεση της χήρας του Σωκράτη Γκιόλια μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τι ακριβώς έγινε εκείνο το ξημέρωμα…», λέει αστυνομικός που μετέχει στις έρευνες.



Η φωτό, τα όπλα και οι ληστείες


Την ίδια ώρα στοιχεία που προέκυψαν από την προκήρυξη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο της  Αντιτρομοκρατικής σε μια προσπάθεια να βρεθεί η άκρη του νήματος και να εντοπιστούν οι δράστες της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε τρία σημεία:  


- Ψάχνουν λεπτομέρειες από τη φωτογραφία που έστειλαν τα μέλη της οργάνωσης όπου απεικονίζεται ο οπλισμός τους. Οι αστυνομικοί ερευνούν το πού τραβήχτηκε η φωτογραφία, με τι μηχανή αλλά και στοιχεία που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Δηλαδή, η ανάλυση στα ειδικά μηχανήματα της Ασφάλειας φανερώνει λεπτομέρειες που δεν είναι μεν ορατές αλλά θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές στις έρευνες.


- Η αναφορά ότι τον τελευταίο χρόνο τα μέλη της «Σέχτας» πραγματοποιούσαν ληστείες προκείμενου να ζουν είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας και να διερευνώνται εξονυχιστικά ληστείες του τελευταίου έτους. Οι αστυνομικοί ψάχνουν επιθέσεις σε τραπεζικά  καταστήματα που έχουν άρωμα τρομοκρατίας, με δεδομένο μάλιστα ότι  οι περισσότερες τράπεζες διαθέτουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Συνεπώς θεωρείται πολύ πιθανό κάποια κάμερα να έχει τραβήξει τις κινήσεις των δραστών.


- Τα δώδεκα πιστόλια, τα τρία καλάσνικοφ και συνολικά όλος ο οπλισμός που αποκάλυψαν στη φωτογραφία που έστειλαν τα μέλη της οργάνωσης εκτιμάται ότι τα προμηθεύτηκαν από ποινικούς. Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν μέσω της διαδρομής των όπλων τις πιθανές διασυνδέσεις της «Σέχτας Επαναστατών» με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.


http://www.protothema.gr/
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://stoppressgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου