'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Διαφθορά στον τομέα της άμυνας

Το πρόσφατο γεγονός της κλοπής εκρηκτικών υλών από στρατόπεδο της ΕΦ και η αποκάλυψη για την επίσημη, πλέον, διαδικασία ρουσφετιού μέσω των κυβερνητικών διαύλων επικοινωνίας, αποτελούν την αρχή της αποκάλυψης της σήψης, της διαφθοράς και της αποσάθρωσης στην οργάνωση και λειτουργία του στρατεύματός μας.

Η κατάσταση στην Ε.Φ. είναι γνωστή σε όλους όσοι έχουν σχέση με αυτήν, πλην όμως από τη μια ο φόβος των στελεχών της ν' αποκαλύψουν γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες θα πυροδοτούσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις και από την άλλη η εξυπηρέτηση προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων μέσα από αυτήν, οδήγησαν σήμερα την Ε.Φ. σε ένα πεπαλαιωμένο, χωρίς στόχους και αποστολή, χωρίς μέλλον και προοπτική, στράτευμα.

Το σημερινό κατάντημα της κλοπής υλικών και οπλισμού από τα ίδια τα στελέχη της, η απάθεια και η μοιρολατρία της πλειοψηφίας των στελεχών, η έλλειψη φρονήματος και ηθικού, οδηγούν μαθηματικά στην κατάρρευση του αμυντικού μας σχεδιασμού, προδιαγράφοντας την οριστική και παθητική αποδοχή της επικείμενης λύσης του Κυπριακού, την οποία η κυβέρνηση Χριστόφια επιδιώκει με κάθε μέσο. Η Ε.Φ. αποτελούσε μέχρι πρόσφατα το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδια του ΑΚΕΛ και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας, για κάμψη της αντίστασης του λαού μας στα σχέδια οριστικής διευθέτησης του Κυπριακού.

Ο στρατός μας αντιπροσώπευε την εθνική μας υπόσταση και η πλειοψηφία των στελεχών του γαλουχήθηκαν με τα εθνικά μας ιδεώδη. Το γεγονός αυτό δημιουργούσε φόβο στους πραματευτάδες της πατρίδας μας, οι οποίοι εφάρμοσαν το σχέδιο αποσάθρωσης με τον παροπλισμό των ικανών αξιωματικών και την προώθηση και τοποθέτηση σε θέσεις κλειδιά, κομματικών αξιωματικών και στελεχών. Σήμερα η Ε.Φ. έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα και απλώς συντηρείται μέχρι νεωτέρας.

Η διοίκηση είναι ανήμπορη ν' αντιδράσει, ενώ το Υπουργείο Άμυνας έχει επιδοθεί σε έναν ψηφοθηρικό αγώνα με στόχο τις επικείμενες εκλογές. Η κυβέρνηση μιλά για ευθιξία τη στιγμή που το ρουσφέτι έχει πάρει τη μορφή επίσημης αλληλογραφίας και το χειρότερο είναι ότι προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα είναι υπό έλεγχο και ότι άδικα την κατηγορούν.

Οι χιλιάδες έφεδροι, που ζουν την Ε.Φ., είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνονται τι λέω και δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένο κόμμα για να βλέπεις τα πράγματα θετικά ή αρνητικά. Οι συνθήκες και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Το Υπουργείο Άμυνας έπαψε να είναι ο θεματοφύλακας των αρχών και ιδεωδών που αποτελούν τα θεμέλια της Ε.Φ. και κατάντησε το υπουργείο εξυπηρετήσεων για τα κομματικά στελέχη του ΑΚΕΛ, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ολόκληρο παραεπιτελείο στελεχών που, αντί να επανδρώνουν τις μονάδες, διαφυλάσσοντας τουλάχιστον την αξιοπρέπεια και την ιστορία ενός στρατού ο οποίος έχυσε αίμα στο βωμό της Ελευθερίας, έχουν καταντήσει οι υποτακτικοί του κάθε κουμπάρου, γείτονα, κολλητού ή στελέχους του ΑΚΕΛ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Μέλος Πολιτικού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κόμματος


Πηγή:http://www.sigmalive.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://kontiloforos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου