'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Έκαψαν τη Σάμο για να διασκεδάσουν!

Για να… διασκεδάσουν έβαλαν φωτιά που απείλησε να μην αφήσει πράσινο ούτε για δείγμα στην Σάμο! Οι εμπρηστές που έκαναν τις δασικές εκτάσεις στο νησί να καίγονται επί τρία μερόνυχτα, είναι τρεις κτηνοτρόφοι από τους οποίους ο ένας έχει και «παρελθόν».

Χρειάστηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από ξηράς και αέρα για να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά στο Κοκκάρι, αφού όμως πρώτα αποτέφρωσε χιλιάδες στρέμματα δάσους… Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις βοσκούς από τους οποίους ένας ομολόγησε πως έβαλε φωτιά τα ξημερώματα της Τετάρτης μαζί με τους άλλους δύο και δικαιολογήθηκε ότι ήταν… μεθυσμένοι!


Ο κτηνοτρόφος υπέδειξε το σημείο και τον τρόπο με τον οποίο προκάλεσαν την πυρκαγιά, αλλά αρνήθηκε ότι εμπλέκεται και σε άλλους εμπρησμούς στο νησί, πράγμα ωστόσο που ερευνούν Αστυνομία και Πυροσβεστική. Κι αυτό γιατί ο ένας από τους δύο φίλους του είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για εμπρησμό και μάλιστα είχε καταδικασθεί!


Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος ερευνούν ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρό τους και εκτιμούν ότι προσπάθησαν να κάψουν όσο μεγαλύτερη περιοχή μπορούσαν για να δημιουργήσουν βοσκοτόπια και να εξασφαλίσουν… τροφή για τα κοπάδια τους! Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.


ΠΗΓΗ:   http://www.protothema.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου