'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Ακαδημία του Τορίνο» ... ο πιο καλά οργανωμένος οίκος ανοχής πολυτελείας!

Η «Ακαδημία του Τορίνο», όπως έγραφε η επιγραφή στην είσοδο της πολυκατοικίας έκρυβε ένα πολύ καλά οργανωμένο οίκο ανοχής πολυτελείας, ο οποίος αριθμούσε πάνω από 400 μέλη.
Ο «παράδεισος της ηδονής» στην ιταλική μεγαλούπολη του Βορρά ήταν διακοσμημένος με αρχαία αγάλματα, βενετσιάνικες μάσκες, μανδύες, κρυστάλλινους πολυέλαιους, καθρέφτες, κηροπήγια, πίνακες-αντίγραφα διάσημων ζωγράφων θυμίζοντας έντονα την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούσαν ακόμη και τη μουσική της ταινίας, ενώ δίπλα στον τιμοκατάλογο με τις παρεχόμενες «υπηρεσίες» υπήρχε μια αναπαραγωγή του διάσημου πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Μόνα Λίζα».


Στον οίκο ανοχής εργάζονταν τριάντα γυναίκες ενώ σ ‘αυτόν σύχναζαν πολλοί πλούσιοι πελάτες δημιουργώντας πολλά κέρδη στους ιδιοκτήτες.

Το συνεχές... πήγαινε-έλα όμως έβαλε σε υποψίες μερικούς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, που άρχισαν να καταλαβαίνουν, ότι η ακαδημία δεν είχε καμία σχέση με θέματα πολιτιστικά.
Έτσι ενημέρωσαν τη δημοτική αστυνομία, η οποία αφού κατέγραψε τις συνομιλίες μερικών πελατών του, ξεκίνησε την επιχείρηση στην οποία έδωσε το όνομα «Μάτια ερμητικά κλειστά». 
 


Στο καταστατικό ίδρυσης της «ακαδημίας» υπήρχε άρθρο που αναφερόταν στον αγώνα κατά του πληρωμένου έρωτα και της πορνείας!

Η έφοδος στο «πολιτιστικό κέντρο» έγινε την περασμένη εβδομάδα και ήταν επιτυχής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες του, έναν Ιταλό και μια Ρουμάνα, με την κατηγορία ότι διατηρούσαν παράνομο οίκο ανοχής και εξέδιδαν γυναίκες που δεν είχαν άδεια εργασίας. Η διαφήμιση του οίκου γινόταν μέσω μικρών αγγελιών σε τοπικές εφημερίδες, ενώ «ατού του μαγαζιού» ήταν ότι οι πελάτες δεν είχαν περιορισμούς στην ώρα παραμονής.


Σε ταμπέλα εντός του διαμερίσματος υπήρχε η συμβουλή: «Μη χάνετε την ώρα σας σε συζητήσεις, αν και η τιμή δεν αλλάζει».


espressonews.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://exypno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου