'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Σκάβουν στην Ηλεία για τον κρυμμένο θησαυρό!

Η αναζήτηση του παλιού σεντουκιού με τις χιλιάδες λίρες ξεκίνησε χθες στην περιοχή του Κολίρι Ηλείας, όπου τα σκαπτικά μηχανήματα πήραν φωτιά.

Μετά την άδεια που έλαβε από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ο Ελληνας Ιντιάνα Τζόουνς Πάνος Τσουμπακόπουλος ξεκίνησε την ανασκαφή για την αναζήτηση του κρυμμένου θησαυρού που φαίνεται να είναι στο συγκεκριμένο σημείο εδώ και δεκαετίες. Ο ίδιος εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς το ειδικό μηχάνημα αναζήτησης που επιστρατεύτηκε πριν από καιρό έδειξε την ύπαρξη χρυσού στο σημείο. Ετσι, από νωρίς το πρωί, τόσο ο ίδιος όσο και η διευθύντρια της Κτηματικής Υπηρεσίας, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος Ηλίας Παπαγγελής, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ηλείας Σάκης Τόκας καθώς και εκπρόσωποι από τη Ζ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων βρέθηκαν στο σημείο και επέβλεπαν την προσπάθεια των συνεργείων να φέρουν στο φως το σεντούκι με τις λίρες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η ιστορία που κρυμμένου θησαυρού κρατεί καλά εδώ και χρόνια. Η συγκεκριμένη εκκλησία όπου γίνεται η ανασκαφή (έχει κατασκευαστεί το 1932) φέρεται να ήταν σημείο συνάντησης Γερμανών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χρυσών λιρών. Ο πατέρας του ιδιώτη που κατέθεσε το αίτημα του αποκάλυψε το μυστικό και από τότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αναζήτηση του μυθικού θησαυρού.

Ωστόσο, αν και οι έρευνες ξεπέρασαν χθες τα 5 μέτρα πλησίον του ιερού ναού Αγίων Θεοδώρων, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και σήμερα.


ΠΗΓΗ:   http://newscity1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου