'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

8χρονη έκανε 175 ράμματα μετά από επίθεση σκύλου!!!

Ένα κοριτσάκι οκτώ χρονών έκανε 175 ράμματα στο πρόσωπο μετά από επίθεση σκυλιού. Η μικρή έπαιζε στο Rastrick το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Το σκυλί δεν ήταν αδέσποτο, ήταν μαζί με τους ιδιοκτήτες του και δεμένο. Όταν η μικρή Sky ζήτησε την άδεια για να παίξει μαζί του, οι ιδιοκτήτες την διαβεβαίωσαν ότι είναι άκακο, αλλά όταν το κοριτσάκι το πλησίασε της επιτέθηκε στο πρόσωπο.

Μια βδομάδα μετά την επίθεση του άγριου ζώου ο πατέρας της 8χρονης εξηγεί πως ...

επιβίωσε η κόρη του. ''Η εγχείρηση της κόρης μου διήρκεσε τέσσερις ώρες. Έκανε 60 ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, 85 στο πρόσωπο της και 30 στο στήθος της. Συνολικά 175 ράμματα'', είπε ο πατέρας της 8χρονης, Brian Hackett. Και συνεχίζει: ''Η γυναίκα μου άκουσε τις φωνές της μικρής και αμέσως κάλεσε το ασθενοφόρο''.

''Είναι τυχερή που επέζησε. Ήταν μαζί με την μητέρα της όταν έγινε το περιστατικό'' πρόσθεσε. Οι ιδιοκτήτες εφόσον ο σκύλος δεν ''γνωριζόταν'' με τα παιδιά έπρεπε να τον έχουν απομακρυσμένο''. Οι γιατροί είπαν στον πατέρα της μικρής Sky, ότι η κόρη του θα χρειαστεί 12 με 18 μήνες μέχρι να κλείσουν οι πληγές ώστε να μπορεί να χαμογελάσει. Προς το παρών η μικρή Sky μπορεί να κουνήσει μόνο τη μια πλευρά του προσώπου της.


http://neamadata.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://rokakias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου