'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο Αλ Φαγιέντ μιλα για την «κατάρα» των Harrods

«Κατάρα» για το Harrods χαρακτήρισε ο πρώην ιδιοκτήτης τους Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ τα βασιλικά πιστοποιητικά που το Παλάτι είχε χορηγήσει στο πολυκατάστημα. Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του- στην οποία καλεί για μία «αρμόζουσα δημόσια τελετή» για την Νταϊάνα- , διέταξε να τα κάψουν.
Όπως αναφέρει το BBC ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ σε γράμμα του προς τη Sunday Telegraph, αναφέρει ότι θεωρεί τα βασιλικά πιστοποιητικά – έγγραφα που δείχνουν ότι ένα κατάστημα προμηθεύει το Παλάτι – ήταν μία «κατάρα» για τα Harrods. Έτσι, όπως αναφέρει, έδωσε εντολή τα έγγραφα που του χορήγησαν η Ελίζαμπεθ και ο Κάρολος να «κατέβουν» από τους τοίχους και να καούν.
Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας κάλεσε μέσω της επιστολής την βρετανική κυβέρνηση να αποδώσει φόρο τιμής μέσω μίας «αρμόζουσας» τελετής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και στο γιο του Ντόντι Αλ Φαγιέντ που έπεσαν θύματα τροχαίου – για το οποίο υπήρξε έντονη φημολογία – στο Παρίσι το 1997.  
Ο κ. Αλ Φαγιέντ πούλησε πρόσφατα το πολυκατάστημα στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ έναντι 1,5 δισ. λιρών και δήλωσε ότι έθεσε ως όρο να κρατηθεί ως κειμήλιο ένα άγαλμα που έστησε προς τιμήν του γιου του και της Νταϊάνα, καθώς επίσης και το ποτήρι που χρησιμοποίησε η Νταϊάνα στο τελευταίο της γεύμα με τον σύντροφό της πριν το δυστύχημα.
«Μέχρι αυτή η χώρα να αποδώσει στην πριγκίπισσα την ευγνωμοσύνη που της αξίζει με μία δημόσια τελετή, αυτό το άγαλμα με το όνομα «Αθώα Θύματα» πρέπει να μείνει στη θέση του για να θυμίζει στον κόσμο την απώλεια δύο ανθρώπων που σκοτώθηκαν, μόλις βρέθηκαν στα πρόθυρα της κοινής ευτυχίας» λέει. Σημειώνεται ότι ο κ. Αλ Φαγιέντ έχει υποστηρίξει με θέρμη ότι ο γιος του και η πριγκίπισσα Νταϊάνα έπεσαν θύματα δολοφονίας, μετά από συνωμοσία.

ΠΗΓΗ:   http://www.nooz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου