'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Αχρείαστοι να'ναι!!!!!!!!

Ξεχάστε όλες τις φιλοσοφίες περί μεγέθους και μπλε, ροζ, μοβ κτλ χαπιών που ανεβάζουν τη θηλυκή λίμπιντο οδηγώντας τις γυναίκες στην απόλυτη ηδονή.

Οι επιστήμονες αποφάσισαν να αποκαλύψουν το μυστικό του γυναικείου οργασμού που δε βρίσκεται πουθενά αλλού αλλά στον εγκέφαλο (όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά λέμε τώρα).
Αν και πλανάται πέπλο μυστηρίου γύρω από τον γυναικείο οργασμό καθώς κανείς δε γνωρίζει πως ακριβώς προκαλείται και γιατί, οι επιστήμονες καιρό τώρα μελετούσαν το ζήτημα ορμώμενοι από αρκετές γυναίκες που υποστηρίζουν ότι μπορούν να ολοκληρώσουν μόνο με τη σκέψη- χωρίς δηλαδή κάποια σωματική επαφή και τη παρουσία κάποιου αρσενικού.
Μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες η Lady Gaga δήλωσε σε συνέντευξή της ότι νιώθει και αυτή την απόλυτη ηδονή όποτε το θελήσει αρκεί να κάνει κάποιες βρώμικες σκέψεις, ενώ δεν είναι λίγα και τα forum που είναι αφιερωμένα στην ονείρωξη που περιλαμβάνει την ολοκλήρωση χωρίς σωματική επαφή.
Ήδη μερικά χρόνια πριν οι επιστήμονες ξεκίνησαν να μελετούν μαγνητικά εγκεφαλογραφήματα με σκοπό να δουν τι ακριβώς συντελείται στον γυναικείο εγκέφαλο τη στιγμή της κορύφωσης.
Παρατήρησαν ότι τα κέντρα ικανοποίησης του γυναικείου εγκεφάλου που σχετίζονται με τον οργασμό εμφανίζουν την ίδια εικόνα τόσο όταν μια γυναίκα ολοκληρώνει εγκεφαλικά όσο και με το παραδοσιακό τρόπο. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, δεν γίνεται το ίδιο όταν η γυναίκα προσποιείται οργασμό.
Σύμφωνα με τον Δρ Barry Komisaruk, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι γυναίκες στον εγκεφαλικό οργασμό λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Μερικές χρησιμοποιούν ασκήσεις αναπνοής και τη φαντασία τους ενώ άλλες κάνουν πυελικές ασκήσεις για να ενισχύσουν τον οργασμό.
Επιπλέον,  οι φαντασιώσεις είναι μοναδικές και διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Για παράδειγμα λέει ο Komisaruk, άλλες φτιάχνουν ολόκληρα ερωτικά σενάρια ενώ άλλες σκέφτονται πιο ρομαντικά πράγματα όπως να τους ψιθυρίζει ο σύντροφός τους στο αυτί.
Η 40χρονη γραμματέας Τζιλ Μόρισον είναι μια προνομιούχα γυναίκα που έχει ανακαλύψει τον εγκεφαλικό οργασμό. Όπως  αναφέρει, ανακάλυψε τον εγκεφαλικό οργασμό όταν ήταν 20 ετών. "Μια φορά που σκεφτόμουν έντονα τον σύντροφό μου ένιωσα περίεργα και αμέσως ερεθίστηκα με αποτέλεσμα να έρθω σε οργασμό" λέει, προσθέτοντας ότι από τότε όποτε θέλει να έρθει σε οργασμό απλά το σκέφτεται και το σώμα της ανταποκρίνεται άμεσα.
Σύμφωνα με τον Δρ Alan Riley, το γεγονός ότι οι γυναίκες μπορούν να ολοκληρώσουν μόνες τους μόνο με τη σκέψη τους μας δείχνει ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πιο περίπλοκη καθώς παίζει σημαντικό ρόλο ο συναισθηματικός παράγοντας.
Μάλιστα ο εγκεφαλικός οργασμός δίνει ελπίδες στις γυναίκες άνω των 40 που ισχυρίζονται ότι δυσκολεύονται και αποφεύγουν να έρθουν σε σωματική επαφή.
Τέλος, ενώ ο ανδρικός εγκέφαλος την ώρα του σεξ επικεντρώνεται στη σωματική διέγερση, ο γυναικείος "ξυπνά" όταν η γυναίκα χαλαρώσει αρκετά και διώξει κάθε αγχωτική σκέψη νιώθοντας ασφάλεια.

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου