'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Περισσότερα φορτηγά και βυτιοφόρα στους δρόμους

Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης,  ενισχύουν την παρουσία τους στα  δεκατέσσερα  σημεία συγκέντρωσης κατά μήκος των εθνικών οδών, στο πλαίσιο της απόφασής τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σύμφωνα με τους αυτοκινητιστές, πάνω από 750 φορτηγά και βυτιοφόρα είναι αυτή τη στιγμή παρατεταγμένα σε δρόμους στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Από την Παρασκευή το απόγευμα υλοποιήθηκε η απόφαση των βυτιοφορέων να αποσύρουν από την κυκλοφορία εκατοντάδες οχήματα, τα οποία έχουν παρατάξει και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Ελευσίνας, ενισχύοντας σημαντικά το συγκεκριμένο σημείο συγκέντρωσης. Ένα δεύτερο σημείο είναι στα διόδια της Ελευσίνας, όπου εκεί είναι παρατεταγμένα φορτηγά. Το τρίτο σημείο στην Αθηνών-Κορίνθου είναι στο Χαϊδάρι, όπου βρίσκονται φορτηγά και γερανοφόρα οχήματα.

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα συνεχίζονται και σε άλλα σημεία καθώς παρατεταγμένα οχήματα βρίσκονται επίσης στα διόδια της Κορίνθου, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης,  στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στην Παραλιακή και συγκεκριμένα στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στον κόμβο Μαρκοπούλου,  στη λεωφόρο Αθήνας-Σουνίου και στη συμβολή των λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης.

Άνδρες  της τροχαίας και δυνάμεις των ΜΑΤ στα σημεία συγκέντρωσης των αυτοκινητιστών,  παρακολουθούν διακριτικά τις κινήσεις τους, έχοντας σαφείς εντολές να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την πραγματοποίηση μηχανοκίνητης πορείας στο κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα σημειώθηκε νέα ένταση στα διόδια της Ελευσίνας, καθώς ιδιοκτήτες που βρίσκονται με τα οχήματά τους στην περιοχή δεν επέτρεπαν σε άλλα φορτηγά να περάσουν προς την Αθήνα.

Εν τω μεταξύ,  έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά  τα πρώτα προβλήματα στην αγορά εξαιτίας των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων, με ελλείψεις βασικών καταναλωτικών αγαθών, μεταξύ των οποίων και φάρμακα, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι εξαγωγικές επιχειρήσεις καθώς  2000 κοντέινερ, με πρώτες ύλες  παραμένουν  στο Πειραιά.

Προς το παρόν, όμως  δεν παρατηρούνται ακόμη σοβαρά προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα, καθώς τα πρατήρια εξυπηρετούνται από τα βυτιοφόρα των εταιριών πετρελαιοειδών.


Τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν όμως και οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης Βόρειας Ελλάδας, με την παράταξη οχημάτων σε κομβικά σημεία οδικών αξόνων της Θεσσαλονίκης.


Φορτηγά και βυτιοφόρα δημόσιας χρήσης παραμένουν παρατεταγμένα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην πύλη 16, στο Δερβένι, στην περιοχή Τιτάν, στην περιοχή της Λαχαναγοράς και στη Γέφυρα.


http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου