'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Έκαψαν ζωντανά τα παιδιά και την γυναίκα του...!!

Μέχρι και οι ένορκοι δάκρυσαν στο δικαστήριο του Κονέκτικατ ακούγοντας τα όσα συγκλονιστικά έζησε ένας άνδρας, που είδε το σπίτι του να καίγεται, ξέροντας ότι μέσα βρίσκονταν η γυναίκα του και οι δύο κόρες του.


Το χρονικό του δράματος ξεκίνησε όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι τους και έπιασαν όλη την οικογένεια ομήρους. Οι κακοποιοί χτύπησαν τον δρ. Πετίτ με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και τον έδεσαν σε έναν στύλο στο υπόγειο ενώ οι δύο κόρες του ήταν δεμένες στα κρεβάτια τους στον πάνω όροφο. Τους βασάνιζαν όλους όλη νύχτα, μέχρι που ξημέρωσε και άνοιξε η τράπεζα.


Οι δράστες άφησαν μόνο τη γυναίκα για να πάει στην τράπεζα και να τους φέρει 15.000 δολάρια σαν λύτρα. Η Τζένιφερ Χοκ Πετίτ, άδραξε την ευκαιρία και είπε στην υπάλληλο της τράπεζας τι της συμβαίνει. Εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.


Στο μεταξύ, ο πατέρας της οικογένειας αιμορραγώντας από το κεφάλι κατάφερε να δραπετεύσει… Με τα πόδια όλο μώλωπες ο Πετίτ έφυγε από το σπίτι και κατάφερε να πάει σε ένα γειτονικό σπίτι για βοήθεια.


Η αστυνομία ήρθε αμέσως, όμως είχαν εντολή να μην εισβάλλουν. Η γυναίκα επέστρεψε με τα λύτρα, όμως λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι. Η πολιτική αγωγή υποστήριξε ότι αφού οι ύποπτοι βίασαν και στραγγάλισαν την Τζένιφερ, έβαλαν φωτιά στο σπίτι ενώ ο πατέρας ανήμπορος από τα χτυπήματα έβλεπε τη γυναίκα του και τα παιδιά του να καίγονται ζωντανά. 


Εν τω μεταξύ, αν το δικαστήριο κρίνει ένοχους τους δράστες Στίβεν Χεις και Τζόσουα Κομισαρζέφσκι, πράγμα που θεωρείται σχεδόν σίγουρο, αντιμετωπίζουν και οι δύο την ποινή του θανάτου.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου