'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Στην κλινική του δρος Μένγκελε..................

Έφοδος της αστυνομίας και συλληψη 47χρονου γιατρού, που με τη βοήθεια δουλεμπόρων από τη Βουλγαρία έφερναν πόρνες και τις υπέβαλλαν σε επεμβάσεις για αφαίρεση ωαρίων, που θα τα χρησιμοποιούσαν για εξωσωματικές. Μαζικές συλλήψεις και σοκ από τις πελάτισσες του Δρος Μένγκελε

Η υπόθεση θα μπορούσε να είναι αποκύημα φαντασίας και σενάριο ταινίας θρίλερ, αν δεν ήταν πέρα για πέρα αληθινή.
Γιατρός, ιδιοκτήτης κλινικής εξωσωματικών γονιμοποιήσεων στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ήταν σε επαφή με κύκλωμα που τον προμήθευε πόρνες από τη Βουλγαρία για να τους αφαιρεί ωάρια και να τα χρησιμοποιεί σε επεμβάσεις εξωσωματικής.
Η διαδικασία γινόταν με τη βία και αφού το κύκλωμα εξανάγκαζε τις πόρνες να παρουσιάζονται στην κλινική, να υποβάλλονται σε θεραπεία με φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα και να υποβάλλονται στην επέμβαση αφαίρεσης των ωαρίων που χρησιμοποιούσε ο σύγχρονος Μένγκελε, στην επικερδή και καθόλα νομιμοφανή επιχείρηση που του απέφερε εκατομμύρια ευρώ και είχε πελάτισσες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως, μετά τον εντοπισμό μίας 36χρονης από τη Βουλγαρία με τραγική ιστορία, καθώς τα μέλη του κυκλώματος που διεύθυνε ένα ζευγάρι, επίσης από τη Βουλγαρία ηλικίας 25 και 26 ετών, την έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί και από εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης.
Οι δουλέμποροι που την έφεραν την πούλησαν για 1800 ευρώ στο ζευγάρι που της πήρε όπως συνηθίζεται το διαβατήριο και την εξανάγκαζε να εκδίδεται στο δρόμο, κρατώντας όλη την αμοιβή. 
Στην κλινική του τρόμου
Λίγο καιρό αργότερα, τη μετέφεραν στην κλινική των βορείων προαστίων,όπου ο 47χρονος γιατρός την υποχρέωσε να υπογράψει έγγραφα στα ελληνικά, το περιεχόμενο των οποίων η 36χρονη δεν μπορούσε να ξέρει και κατόπιν για δώδεκα μέρες της έκαναν ενέσεις, ενώ την οδήγησαν τρεις φορές στην κλινική για εξετάσεις.
Στο τέλος, την υπέβαλαν σε επέμβαση για να της πάρουν οκτώ ωάρια. Της έδωσε δύο χιλιάδες ευρώ που προορίζονταν για το ζευγάρι των προαγωγών και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τη μετέτρεψε σε ζωντανή αποθήκη παραγωγής ωαρίων, με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
Η 36χρονη, είχε οδηγήσει στην κλινική άλλες έξι Βουλγάρες πόρνες, για λογαριασμό του κυκλώματος για την ίδια διαδικασία, που πλέον είχε μετατραπεί σε βιομηχανία, από τον 47χρονο γιατρό.
Μάλιστα, όταν πια η υπόθεση για την αστυνομία είχε ξεκαθαρίσει και με Εισαγγελέα έκαναν το πρωί έρευνα στην κλινική, παρουσιάστηκε η 26χρονη Βουλγάρα, που έφερνε μία 23χρονη πόρνη, για τον ίδιο λόγο στην κλινική του δρος Μένγκελε. Φυσικά συνελήφθη και μαζί με τον 25χρονο φίλο της και τον γιατρό παραπέμπονται για να δικαστούν οι μεν για εμπορία ανθρώπων, ο δε για εμπορία ανθρώπινων οργάνων.
Μία πτυχή της υπόθεσης, είναι ότι το ίδιο διάστημα, το ζευγάρι από τη Βουλγαρία, εξέδιδε ένα αγόρι και ένα κορίτσι 18 ετών σε ξενοδοχεία της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκαν από την αστυνομία.    


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου