'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Δηλώνουν "αρραβωνιασμένες"... για να κρυφτούν!!!

Τ
o «talk of the town» είναι για μεγάλη περιοχή της Πάτρας ένα ζευγάρι γυναικών, που δηλώνουν «αρραβωνιασμένες, κανονικά και με το νόμο», με τη συμπεριφορά τους και τα καμώματά τους.
 
Οι δύο γυναίκες, που είναι μεταξύ 35 και 40 χρονών, είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και συζούν σε πολύ γνωστή λαϊκή συνοικία. Ωστόσο, η είδηση δεν είναι ότι είναι ζευγάρι και συμβιώνουν (αναμφισβήτητα η προσωπική τους ζωή είναι δική τους υπόθεση) αλλά η προκλητική συμπεριφορά τους με την οποία κλέβουν την παράσταση και δίνουν δικαιώματα για πολυποίκιλα σχόλια.



Οι δύο γυναίκες, όχι μόνο δεν κρύβουν ότι είναι ζευγάρι, αλλά το επιδεικνύουν μεγαλοφώνως. Κυκλοφορούν πάντα μαζί, είναι αθυρόστομες (κατά το κοινώς λεγόμενο βρίζουν πολύ) η μία απέναντι στην άλλη, ενώ και απέναντι στους άλλους είναι προσβλητικές, βρίζοντας χυδαία.


Παράλληλα, σπεύδουν όπου βρίσκουν ευκαιρία για να φάνε και να πιουν (κυριολεκτικά) τζάμπα. «Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη», όπως λένε.


Προσκεκλημένες ή μη, δεν αφήνουν εγκαίνια για εγκαίνια και γιορτή για γιορτή, δίνοντας βροντερό «παρών», και βέβαια κλέβοντας την παράσταση με τις βωμολοχίες τους και τις αθυροστομίες τους, που είναι στην ημερήσια διάταξη.


Όσο και να μη θες να γίνεσαι αδιάκριτος, δεν αποφεύγεις να μπεις στον πειρασμό να σχολιάσεις τη γενικότερη παρουσία τους, ακριβώς επειδή δεν είναι διακριτική. Έτσι, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για το θορυβώδες ζευγάρι των γυναικών, με τα περισσότερα να είναι ειρωνικά και περιπαικτικά, με τους ανάλογους χαρακτηρισμούς.


Επιπλέον, αν κάνει εντύπωση στους άλλους στο ζευγάρι, είναι το γεγονός ότι η μία από τις δύο γυναίκες έχει ανδροπρεπή χαρακτηριστικά. Τόσο ανδροπρεπή, που πολλοί σχολιάζουν ότι είναι ο «άνδρας» του ζευγαριού!


Πάντως, εκείνο που είναι επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δυο γυναίκες δηλώνουν ότι είναι «αρραβωνιασμένες, κανονικά και με το νόμο», θέλοντας προφανώς με τον τρόπο αυτό να δείξουν ότι έχουν... επισημοποιήσει τη σχέση τους! 


http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου