'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

κ. Στρος Καν. "ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται"

Σε προφητική ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 5-7-2010 με τον τίτλο  κ. Στρος Καν, στην Ελλάδα θα αποτύχεις. είχαμε προβλέψει την αποτυχία του ΔΝΤ στην Ελλάδα, για τους λόγους που αναφέρουμε εκεί και μάλιστα είχαμε προειδοποιήσει τον κ. Στρος Καν πως η Ελλάδα θα είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που θα αποτύχει το ΔΝΤ.

Σήμερα πλέον το ίδιο το ΔΝΤ μας επιβεβαίωσε. Παραδέχεται ότι έκανε λάθος. Ότι η συνταγή του απέτυχε και...
πανικόβλητο και εντελώς θρασύτατα κατηγορεί συλλήβδην όλους τους Έλληνες για την φορολογική τους κουλτούρα και μάλιστα απειλεί πως αν δεν σπεύσουν αμέσως οι Έλληνες να πληρώσουν φόρους, αφενός θα μπούνε φυλακή, αφετέρου θα βάλει πιο σκληρά μέτρα.
Τώρα πραγματικά τρομάξαμε.

Θα έπρεπε να γνωρίζει το ΔΝΤ ότι, εδώ στην Ελλάδα λέμε πως «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται» και επομένως εμείς οι «βρεγμένοι» Έλληνες, δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε και να εξαθλιωθούμε κι άλλο, καθυστερώντας απλά το χρόνο επέλευσης του μοιραίου, μόνο και μόνο για να προλάβουν οι δανείστριες τράπεζες να πάρουν τα λεφτά τους. Αφού λοιπόν οι δικοί μας πολιτικοί δεν έχουν το πολιτικό ανάστημα να πετάξουν το ΔΝΤ έξω από τη χώρα, καλύτερα είναι να κόψει το ίδιο το ΔΝΤ τις επόμενες δόσεις.
Περισσότερο καλό θα μας κάνει παρά κακό.

Αν, παρόλα αυτά ο κ. Στρος Καν, επιμείνει να μας δίνει τις δόσεις, μέχρι να ξεσαβουρώσουν οι δανείστριες τράπεζες, τότε κακό του κεφαλιού του. Φοβόμαστε πως η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα που θα αποτύχει το ΔΝΤ και τόσο το ίδιο το ΔΝΤ όσο και τα κράτη της ΕΕ ίσως κινδυνεύσουν να μην πάρουν ακόμα και τα χρήματά τους.

Ένα πράγμα όμως θα ευχόμασταν για εκείνους εκ των Ελλήνων που ψήφισαν και υπέγραψαν το μνημόνιο, χωρίς να ρωτήσουν το λαό, όταν η χώρα δεν θα μπορεί ενδεχομένως να επιστρέψει τα χρήματα στην Τρόϊκα και κινδυνεύσει ως εκ τούτου η δημόσια περιουσία μας, λόγω της υποθήκευσης που της έκαναν με το μνημόνιο.

Καλύτερα να έχουν εξαφανιστεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου