'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Μετέτρεψε τον τηλεφωνικό θάλαμο σε... αποχωρητήριο !!!

Aφιέρωσε μήνες από τη ζωή του, αλλά τελικά τα κατάφερε και έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του, να συνδυάσει την απόκτηση ενός παραδοσιακού βρετανικού τηλεφωνικού θαλάμου με την κατασκευή αποχωρητηρίου, που έλειπε από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του και τόσο ήθελε..

Ο λόγος για έναν 73χρονο συνταξιούχο πωλητή από το Carhampton, Somerset, ο οποίος βρήκε έναν για πολλά χρόνια αχρησιμοποίητο θάλαμο και τον μετέτρεψε σε μία πλήρως εξοπλισμένη.. τουαλέτα.


Το κερασάκι στην τούρτα.. το μπαλάκι του τένις, που κρέμεται στην άκρη της αλυσίδας από το καζανάκι.


“Έχω κατασκευάσει πολλά και διάφορα αντικείμενα, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο μου. Λειτουργεί μάλιστα πολύ καλύτερα από όσο περίμενα.


Ήθελα από χρόνια ένα δικό μου κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο και ταυτόχρονα δεν είχα τουαλέτα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μου κι έτσι σκέφτηκα πως θα μπορούσα κάλλιστα να τα συνδυάσω και τα δύο”, δήλωσε ο 73χρονος, προσθέτοντας :


“Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον χρησιμοποιώ περισσότερο αυτήν την τουαλέτα από την άλλη, που βρίσκεται μέσα στο σπίτι”.


Ο κ. Long πέρασε μήνες μεταμορφώνοντας τον τηλεφωνικό θάλαμο, ενώ, όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν ήταν λίγες οι φορές, που το “έσκασε” μέσα στη νύχτα, προκειμένου να μετρήσει τηλεφωνικούς θαλάμους, ώστε να βεβαιωθεί ότι το εγχείρημά του θα έχει επιτυχία.


Παρά τη μείωση στον αριθμό τους τα τελευταία χρόνια στη Βρετανία, οι κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι παραμένουν ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά αντικείμενα της χώρας, από το 1920, οπότε και τα σχεδίασε ο Sir Gilbert Scott.


http://www.lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου