'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Το καλό σεξ περνάει από το... νεροχύτη!!!!

Οι άνδρες που ασχολούνται με το νοικοκυριό βελτιώνουν την αρμονία στη σχέση τους και μπορεί να έχουν πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

"Σε γενικές γραμμές, όσο...
περισσότερο ασχολούνται οι άνδρες με τις δουλειές του σπιτιού, τόσο πιο ευτυχισμένες γίνονται οι γυναίκες", εξήγησε ο Σκοτ Κολτρέιν, κοινωνιολόγος στο πανεπιστήμιο Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνιας και εκ των συντακτών της μελέτης.


Μια περίληψη της έρευνας δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Συμβούλιο της Σύγχρονης Οικογένειας (ccf). Σύμφωνα με την έρευνα, όταν οι άνδρες κάνουν πολλές δουλειές στο σπίτι αυξάνεται η αίσθηση των γυναικών περί ισονομίας αλλά και η ικανοποίησή τους από το γάμο και έτσι το ζευγάρι έχει λιγότερες συγκρούσεις.


"Εμείς οι κοινωνιολόγοι δεν ασχολούμαστε γενικά με αυτά τα ζητήματα, όμως οι θεραπευτές λένε ότι... υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην αύξηση της ενασχόλησης των ανδρών με το νοικοκυριό και τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών του ζευγαριού", πρόσθεσε ο Κολτρέιν.

Ένας ψυχολόγος, μέλος του Ccf, ο Τζόσουα Κόουλμαν, επιβεβαίωσε ότι όταν ένα ζευγάρι μοιράζεται τις δουλειές του νοικοκυριού συνδέεται "με μεγαλύτερη ικανοποίηση στο γάμο" και "μερικές φορές με περισσότερες σεξουαλικές επαφές" και αυτό γιατί οι γυναίκες δηλώνουν πως έλκονται περισσότερο ερωτικά προς τους συζύγους που συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού.


Η μελέτη αυτή πρόκειται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα στο ετήσιο συνέδριο του Ccf στο Σικάγο.


dinatos
http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου