'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Low cost αεροπορικές ακόμα και χωρίς πιλότους !!!

Αρχικά πρότεινε να φτιάξει αεροσκάφη για να πετάνε οι επιβάτες όρθιοι. 

Κατόπιν κλείδωσε τις τουαλέτες και για να ανοίξουν οι επιβάτες θα έπρεπε να πληρώνουν! 

Και τώρα προχώρησε σε μια ακόμα πιο εξωφρενική πρόταση, που συνίσταται στην κατάργηση μελών του πληρώματος κάθε αεροπλάνουν της εταιρείας του. Για την ακρίβεια των πιλότων ...!
Ο λόγος για τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους, της ιρλανδικής Ryanair, Μάικλ Ο΄Λίρι.
Ο κύριος Ο’ Λίρι πρότεινε λοιπόν, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, την κατάργηση του ενός από τους δύο πιλότους κάθε αεροσκάφους, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ουσιαστικά δεν κάνουν και πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αφού – όπως λέει – τα σύγχρονα κομπιούτερ που ελέγχουν τις λειτουργίες των σύγχρονων αεροσκαφών μπορούν να πετάξουν από μόνα τους το αεροπλάνο!!!
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τον έκπληκτο δημοσιογράφο  του τι θα συνέβαινε εάν ο ένας εναπομείναν πιλότος πάθει κάτι, όπως για παράδειγμα μια καρδιακή προσβολή, ο κύριος Ο’ Λίρι απάντησε ότι θα μπορούσε ένα από τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος να έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα ώστε να μπορεί να προσγειώσει αυτός το αεροπλάνο.
Πάλι καλά που δεν ζήτησε και από τους ίδιους τους επιβάτες του να μάθουν να πιλοτάρουν πριν αγοράσουν εισιτήριο ...!!

ΠΗΓΗ:   http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου