'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

"Μαύρο χρήμα" στο ποδόσφαιρο !!!

Μια υπόθεση εκτεταμένης φοροδιαφυγής γνωστού μάνατζερ στο χώρο του ποδοσφαίρου φέρνει στο φως η εφημερίδα «TA NEA». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έλεγχος του πρώην ΣΔΟΕ δείχνει πως το θέμα δεν σταματά εκεί, αλλά αγγίζει τα όρια της διαπλοκής, με ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και τεράστια ποσά να εμφανίζονται ως κέρδη από το στοίχημα.

Στο σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας γίνεται αναφορά στο θέμα, ενώ ο συντάκτης υποστηρίζει ότι διαθέτει όλα τα στοιχεία αλλά και τα ονόματα των εμπλεκομένων, στους οποίους αναφέρεται με τα αρχικά τους.

Ο γνωστός μάνατζερ λοιπόν, φαίνεται να έχει τρελή ρέντα τα τελευταία χρόνια στο στοίχημα, αφού εμφανίζεται να έχει κερδίσει περίπου πέντε εκατ. ευρώ! Παράλληλα, σε λογαριασμό του υπάρχουν συνολικές καταθέσεις ύψους 26 εκατ. ευρώ και πολλές από αυτές προέρχονται από πολύ γνωστούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του πρώην ΣΔΟΕ πιστεύουν πως εκτός από την «καραμπινάτη» φοροδιαφυγή, υπάρχουν και άλλα σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, που αφορούν σε προκαθορισμένα αποτελέσματα αγώνων και ξέπλυμα χρήματος.



http://www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου