'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Μπήκε για να πιάσει τον Αντρα της και ...Σκοτώθηκε !

Από ασφυξία

έχασε τη ζωή της μία 49χρονη στις Ηνωμένες Πολιτείες, που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του φίλου της από την καμινάδα (!!), για να τον πιάσει στα πράσα, καθώς είχε υποψίες, ότι είχε παράλληλη σχέση.Η 49χρονη Jacquelyn Kotarac, ιατρός στο επάγγελμα, σύμφωνα με ...

....την Αστυνομία της Καλιφόρνια, όπου συνέβη το τραγελαφικό περιστατικό, πρώτα χρησιμοποίησε φτυάρι για να μπει στο σπίτι και όταν είδε πως δε θα τα κατάφερνε, πήρε μία σκάλα και ανέβηκε στην κορυφή του σπιτιού.

Έβγαλε το καπέλο της καμινάδας και επιχείρησε να γλιστρήσει προς τα κάτω.


Όσο εκείνη προσπαθούσε να μπει στο σπίτι, ο 58χρονος σύντροφός της, του οποίου τα στοιχεία δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, “απέδρασε” διακριτικά, για να μην τη συναντήσει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Όπως δήλωσε η αστυφύλακας Mary DeGeare, επρόκειτο για μία ιδιαίτερα ταραχώδη σχέση, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

“Η 49χρονη έκανε απίστευτο λάθος και εκτίμηση και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο. Είχε τα προβλήματά της.. τους δαίμονές της.. Ποτέ όμως δεν έχασα το σεβασμό μου για εκείνη. Δυστυχώς, έχασε τη ζωή της”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Ακόμη τραγικότερη λεπτομέρεια, η 49χρονη έπαθε ασφυξία κατά την προσπάθειά της να μπει στο σπίτι, ωστόσο, το σώμα της ανακαλύφθηκε τρεις μέρες αργότερα από την οικιακή βοηθό, που παρατήρησε υγρά να στάζουν από την καμινάδα.

Τότε, η ίδια και ο γιος της, πήραν ένα φακό και είδαν το άψυχο σώμα της.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσαν στο σημείο, χρειάστηκαν 5 ώρες για να χαλάσουν την καμινάδα και να απελευθερώσουν τη σορό της Kotarac.

Από την Αστυνομία τέλος, έγινε γνωστό πως οι συνάδελφοί της δήλωσαν την εξαφάνισή της δύο μέρες πριν τον εντοπισμό της σορού της, όταν δεν πήγε στη δουλειά, ενώ τα προσωπικά της αντικείμενα και το αυτοκίνητό της εντοπίστηκαν κοντά στο σπίτι, όπου έμενε ο σύντροφός της.

www.cosmo.gr

http://www.troktikaras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου