'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πόλεμος στο έγκλημα..!!

Η εγκληματικότητα έχει "χτυπήσει κόκκινο" σε περιοχές της πρωτεύουσας.
Μαζί με τους ημεδαπούς δράστες, οι αλλοδαποί, έχουν βασικό ρόλο στην παρανομία. 

Η κατάσταση στον Κολωνό, την Κυψέλη ή τον Άγιο Παντελεήμονα έχει αναγκάσει την ΕΛ ΑΣ να κινηθεί άμεσα προς εξεύρεση λύσης. Σήμερα έγινε ξεχωριστή σύσκεψη στη ΓΑΔΑ για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Αύξηση των δυνάμεων στο κέντρο και ενίσχυση των τμηματων φαίνεται να είναι μερικά μόνο από τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν στην ειδική σύσκεψη με την παρουσία όλων σχεδόν των φορέων, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν αξιωματικοί της ΕΛ ΑΣ ο αρμόδιος για θέματα εγκληματικότητας εισαγγελέας, ο συνήγορος του Πολίτη, εκπρόσωπος του δήμου και η Κίνηση Πολιτών.
Συζητήθηκε ευρέως η κατάσταση στην Αθήνα και κυρίως σε συγκεκριμένες γειτονιές οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα καθώς και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.
Ξεχωριστό ζήτημα αποτέλεσε και η διαχείριση αλλοδαπών ειδικά εκείνοι οι οποίοι συλλαμβάνονται αλλά στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. Επίσης συζητήθηκε η διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της δημοτικής Αστυνομίας και των μικτών συνεργείων Αστυνομίας και Δημοτικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας ζήτησε να ενισχυθούν οι δυνάμεις στο κέντρο αλλά και όπου παρατηρείται μετακίνηση των αλλοδαπών μετά από τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό από την Αστυνομία.
Από πλευράς ΓΑΔΑ αναφέρθηκε ότι θα ενισχυθούν τα περιφερειακά τμήματα σε μία εβδομάδα με νέους αστυνομικούς ενώ φαίνεται να έχει βελτιωθεί σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των αρχών σημαντικά η κατάσταση στο κέντρο αν και παρατηρείται αύξηση παραβατικότητας σε περιοχές όπως στα Πετράλωνα, η Καλλιθέα, η Κυψέλη, ο Κολωνός, ο Άγιος Παντελεήμονας και το Περιστέρι.

 http://news247.gr

1 σχόλιο:

  1. Με τόση δυστυχία πώς να μην υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας?Δεν έχουν καταλάβει ότι σπέρνουν θύελλες με τα εξοντωτικά μέτρα που παίρνουν.Δε θα τολμάμε να βγούμε έξω πια.Από τους λήσταρχους πολιτικούς πάμε στους λήσταρχους των οδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή